|
|||
|
|||
![]()
Μα εχει κατι νοστιμες αλγιτσες εκει ψηλα....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σωστοοοοςς!!! πολυ ωραια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν δεν διαβαζα οτι ειναι γαριδα θα νομιζα οτι ειναι εντομο (2η φωτο).Ομορφη ειναι.
|
|||
|
|||
![]() ![]() πολυ ωραια και εντονα χρωματα! blue pearl ειναι? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Εδω και μερικους μηνες ασχολουμαι σε αλλο ενυδρειο με επιλεκτικη αναπαραγωγη αναμεσα στις πιο εντονες μπλε και ηδη εχω την 1η γενια μικρων. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα..και γω τελευταια δινω κυριως σπιρουλινα της tropical....και κατι αλλa sticks της HIKARI .....οσο για τις επιλεκτικες. μπραβο..πολυ μου αρεσουν....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπρρρρ...το "αλιεν" επιτιθεται!!!!
![]() μονο εμεις θα κανουμε μακροβουτια?? αυτες που εχουν και μονιμη στολη δε θα κανουν εξορμησεις στην ξηρα?? ![]() αλεξανδρε μπραβο!!! επειδη οι Blue pearl δεν ειναι τοσο blue τελικα....σκεφτομουν κι εγω πως αξιζει να προσπαθησει καποιος με επιλεκτικη αναπαραγωγη να τονωσει το χρωμα. υπεροχο το χρωμα των f1. ![]() ![]() ελπιζω να ειναι και αρκετα σταθεροποιημενο!
|
||||
|
||||
![]()
![]() πωπω θέλω και γω γαρίδες... Με χρυσόψαρα ταιριάζουν;;;
|
||||
|
||||
![]()
Μεγάλο αλάνι το γαριδάκι και πολύ ωραίο το μπλε που έβγαλαν οι επιλεκτικές!
Παράθεση:
Μέσα στο στομάχι τους δείχνουν τέλειες! Όχι δυστυχως θα γίνουν τροφή. |
|
||||
|
||||
![]()
αντε αλεξανδρε βαλε κανα πωλητηριο γιατι εδω στην δραμα ουτε μεσω εμπορα δεν μπορουμε να βρουμε
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αλέξανδρε μπορείς να μας πουλάς αυτές που δεν ταιριάζουν στις επιλογές της επιλεκτικής αναπαραγωγής :P Εκτός αν θες να τις κάνεις τόσο έντονο μπλε και μετά να τις διαδώσεις :P
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι κανουν οι γαριδες για να βγαλουν τα προς το ζην
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά και πανεμορφη η γαρίδα!!
Αλεξανδρε τι φακος χρησιμοποιείς ? Ωραίες φωτογραφίες . Εχω δοκιμάσει να τραβήξω κοντινά με nikon d3100 το φακό που ειχε πάνω και είμαι ετοιμος να την πετάξω.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο φακος ειναι macro 90mm. Με τον 18-55 του κιτ, για τοσο κοντινα δεν κανεις τιποτα. Ασε που ειναι κατα τη γνωμη μου ο πιο φτηνιαρικος και αναποτελεσματικος φακος της nikon. Ειναι καλος για "τουριστικη" χρηση μονο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω και της tamron τον 70 -300 με μακρο αλλα είναι περίπου ελαχιστη αποσταση 1,5 μετρο .. Και αντε να πετύχεις την γαρίδα
![]() Ειναι και απλη η d3100 δεν μπορώ να ανεβάσω τα iso γιατί εχει πολυ θόρυβο . Τελος παντων και πάλι καταπληκτικες οι φωτος και οι στρουμφογαρίδες σου ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γαριδα πιστολερο !!! | al-ex | Γαρίδες | 17 | 29-03-12 19:41 |
γαριδα βραχου? (rock shrimps) | liapakos | Όλες οι άλλες γαρίδες | 10 | 12-10-11 21:08 |
Μια περιεργη γαριδα !! | Raven | Γαρίδες | 26 | 26-01-11 12:18 |
γαριδα! | drak7family | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 09-03-10 08:43 |
αμφιβια | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 09-06-09 12:52 |