|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα παιδιά,
Μου εδωσε ενας φίλος μου ενα eheim 2217 και το έβαλα στο Rio 125. Στο ενυδρείο που είναι βαρύ σχετικά φυτεμμένο είχα ενα 2236 ecco το οποίο έβγαλα και έβαλα το μεγαλύτερο 2217. Τώρα με βάση τις ονομαστικές τιμές ροής το νερό του ενυδρείου φιλτράρεται 9 -10 φόρες την ώρα Εχω όμως τις εξείς ερωτήσεις: Υπάρχει περίπτωση η μεγάλη ροή να μου δημιουργήσει πρόβλημα με την βιολογία? Το νερό πάντως είναι πραγματικα πεντακάθαρο ενώ το παραμικρό που κινείται οδηγείται στην είσοδο του φίλτρου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρό ενυδρείο 20 λίτρων και εσωτερικό φίλτρο | endymion | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 09-06-10 03:38 |
Μικρά Guppies στο μεγάλο ενυδρείο | dimitrisgiannoulakis | Ζωοτόκα | 2 | 07-03-07 16:03 |
Νέο (μεγάλο) ενυδρείο | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 10-06-05 00:17 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |