|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας...λιγο ασχετη η ερωτηση μου αλλα εχω απορεια.Υπαρχει ιπποκαμπος που να μπαίνει σε ενυδρειο γλυκου νερου και αν υπαρχει να μου πειτε ποιος ειδος γιατι θελω να δοκιμασω αυτον τον τομεα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει ιπποκαμπος γλυκου νερου.
|
||||
|
||||
![]()
κι όμως παίδες, υπάρχουν ενδείξεις για ύπαρξη ενός μικροσκοπικού ιππόκαμπου του γλυκού νερού στη λίμνη Τιτικάκα στη Λατινική Αμερική.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα δούμε (αν υπάρχει με αποδείξεις) αυτό το όν ποτέ στο ενυδρείο μας, έτσι?
|
||||
|
||||
![]()
Το ειχα δει καπου και εγω στο practical fishkeeping.
Aλλα ακομα δεν ξερουν σχεδον τιποτα γι αυτο το νεο ειδος και επισης δεν ξερουν αν μπορουν να το καταταξουν στην κατηγορια των Syngathidae και επειτα ακτινοπτερυγιων. Θα εχει ενδιαφερον να μαθουμε καποια στιγμη περισσοτερα ομως.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πριν λίγες μέρες διάβαζα ένα ξένο δημοσίευμα γι΄αυτό το είδος, αλλά θέλω φώτο για να πιστέψω...
|
||||
|
||||
![]()
O Heiko θα μπορει να μας πει μια "ασφαλη" απαντηση ... θα τον ρωτησω και θα σας πω!!
Το αρθρο το ειχε γραψει αυτος: http://www.practicalfishkeeping.co.u...t.php?sid=3086 teo-95 ακομα και να υπαρχει θα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις φυσικα!!
|
|||
|
|||
![]()
μπα δεν νομιζω. γενικοτερα οι ιπποκαμποι ειναι δυσκολα ψαρια.
σε καταδυσεις που κανω οταν βρισκουμε ιπποκαμπους απαγορευεται να τους πιασεις γιατι αν τους σηκωσεις με το χερι εστω και μισο μετρο απο το σημειο που θα τον βρεις μπορει τον σκοτωσεις λογω διαφορα βαθους. ------------------------- λιμνη τιτικακα νομιζω αυτη η λιμνη βρισκεται σε μεγαλο υψομετρο ετσι? δεν ηξερα οτι υπηρχε εκει ιπποκαμπος τωρα το διαβασα, μονο για κατι μεγαλους φρυνους ηξερα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρηστος Ζ. : 24-01-12 στις 15:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
κριμα... αλλα δεν πειραζει τυχεροι οσοι εχουν reef !!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιπποκαμπος | ΝΙΚΟΣ 13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 08-01-11 08:32 |
ιπποκαμπος? | michael151 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 02-09-09 15:49 |
ΥΠΑΡΧΕΙ; | Σπύρος Μ | ¶λλα ζώα | 2 | 07-03-08 14:13 |
ΥΠΑΡΧΕΙ DIY CO2 | petros | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 23-11-07 15:10 |
ιπποκαμπος... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 02-11-05 01:46 |