|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
λεω να το γεμισω βιολογικο υλικο και να το βαλω μαζι με το αυτο της eheim
για το 225 μου τι λετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοεις να τα βαλεις να δουλευουν μαζι 2 φιλτρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ειχα φιλε μου με 8 λιτρα siporax περιπου
Mια χαρα το εργαλειο, κανενα προβλημα και αθορυβο !!! |
|
||||
|
||||
![]()
ναι σκεφτομαι να βαλω να δουλευουν δυο φιλτρα
μηπως ειναι υπερβολικο? λετε να φτανει το eheim? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα έλεγα να πάρεις το πιο μικρό(1000λ/ω) που καεί 18W και να πάρεις 2!Περισσότερα υλικά και μεγαλύτερη κυκλοφορία!
Οσο για το αν θα σου είναι αρκετό κακά τα ψέματα αν δεν μιλάμε για τρελά turnovers του όγκου μας για μένα δεν μπορείς υπάρχει η ένοια της υπερβολικής φίλτρανσης!Οση και να έχει καλό θα σου κάνει!
|
||||
|
||||
![]()
θα δουλευω σιγουρα το eheim
οποτε λεω να βαλω και αυτο θα δω...... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
γνωμη για εξ.φιλτρο | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 19-09-08 00:49 |
Ποια ειναι η γνωμη σας? (wavemaker) | vasilakis | Κυκλοφορία | 1 | 23-09-07 18:27 |
Ποια ειναι η γνωμη σας για UV | Pritanis | Δίσκοι | 23 | 14-05-05 23:15 |
Stress Coat. Ποια η γνωμη σας? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 29-05-03 21:31 |