|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά την vallisneria, σειρά εχει η hydrocotyle leucocephala.
![]() Εδώ και ενα-εναμιση μήνα είχε κανει κίνηση και βγήκε εκτος ενυδρείου. Επειδή το έχω ανοιχτό, εχω βάλει ενα τζάμι απο πάνω για να μειωνεται η εξάτμιση. Εκει βρήκε πάτημα το φυτό. Οταν πρωτοβγήκε εβαλα σε ενα μεγάλο καπάκι λίγο χώμα (χουμους). Εκει εκανε ρίζες. Απο τότε τρελάθηκε στην ανάπτυξη... Περιττό το να πώ οτι οι ρίζες εντος του νερου είναι πολύ πιο πολλές/πυκνες στο σημείο πρίν βγει εκτός νερου. Το φυτό το ψέκαζω καθε λίγο για να διατηρεί υγρασία και να μη μου ξεραθεί. Λόγο του οτι βγήκε απέξω είχα ξεκινήσει να κάνω ενα παλουνταριουμ (το οποιο κόλλησε λόγω τεχνικών δυσκολιών με τον αφρό πολυουρεθάνης. ![]() Χθες λοιπόν όπως ασχολουμουν με το ενυδρείο πρόσεξα τρία κλαδάκια διαφορετικα απο τα άλλα. Στην άκρη δεν εχουν φύλλα, αλλα είναι κατι μπαλάκια μικρά. Διαπίστωσα οτι και αυτό το φυτούλι ΑΝΘΙΣΕ!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο μου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε σύ!!
Σου εύχομαι να γίνει φούλ στα λουλούδια!! |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου φηλε μου .....
![]() καλη συνεχεια και ετσι παντα επιτυχειες σου ευχομε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πως ειναι σημερα;
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα-χθες ανθισε ενα ωραίο ανθάκι. Θα ανεβάσω φωτογραφία όταν μπορέσω!
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε μερικές φωτογραφιούλες!
http://i44.tinypic.com/30xeb2f.jpg ![]() Και μια που μου βγήκε περίεργη η εστίαση! Σαν ψευτικο φαίνεται! ![]() Επειδή όλα τα ωραία καποτε τελειώνουν: Σήμερα: ![]() Ευτυχώς υπάρχει ακόμα το δίπλα ανθάκι που είναι στο τοπ του! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχο ειναι
|
|||
|
|||
![]()
tsoum ποσο καιρο εκανε η λευκοκεφαλα να αναπτυχθει ετσι? απο λιπασματα τι βαζεις?η δικια μου εχει κανα μηνα που μεγαλωνει και εκτος ενυδρειου αλλα δεν εχει εχει βγαλει ακομα λουλουδια,μηπως φταιει που την κλαδεψα λιγακι τις προαλλες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Γιωργο .
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ!
Λιπασμα, όσο περιεργο και να σου φαίνεται, δεν βάζω καθόλου... Εγώ, επειδή εχω φωτιστικό κρεμαστό, έχω ενα τζάμι για να μειώνονται οι εξατμίσεις. Εκει πάνω σιγά σιγά βγήκε μόνο του το φυτό. Οταν βγήκε, έβαλα ενα μικρό καπάκι απο τροφή ψαριών με λιγο χώμα. Εκεί επιασε ρίζες και τρελάθηκε στην ανάπτυξη! Μετά απο λίγο καιρό για κάποιο λογο σαπισαν οι ρίζες, και όπου και να ξαναέβαλα το καπάκι δεν έκανε ρίζες. Το άλλο που κάνω, είναι να το ψεκάζω κάθε μερικές ώρες για να παραμενει υγρό το φυτο. Πόσο καιρό έχει δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω. Πρεπει να είναι αρχές Δεκεμβρίου μαλλον.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως ξεχωριζεται το φυλο οταν μικρα? | litsa | Αναπαραγωγή | 1 | 08-03-11 20:54 |
ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? | LOUKAS2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-10-07 09:32 |
πρώτες προσπάθειες | Obelix(Reifen) | Φωτογραφίες μελών | 13 | 23-05-07 20:01 |