|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ειναι αβγα απο τα σαλιγκαρια
Δεν εχω σαλιγκαρια και δεν ξερω τι πρεπει να κανεις θα σου απαντησουν τα αλλα παιδια για το τι πρεπει να κανεις
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 22-12-11 στις 20:43 |
|
||||
|
||||
![]()
ψαξε σε παλαιοτερα θεματα.....αυτο που θυμαμαι εγω ειναι οτι πρεπει να βρεχεις τα αυγα μια στο τοσο αν εινια κοντα στην λαμπα για να μην ξεραθουν-στεγνωσουν...καλα γεννητουρια..
ΥΓ σκεψου απο τωρα που θα τα δωσειςχαχαχ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Οταν λές πολλαααααα σαλιγκαράκια??? 50 είναι πολλά...για μένα. Αν δεν παίζει πρόβλημα με τα χρυσοψαράκια μου λέω να τα αφήσω και βλέπουμε στο μέλλον. Απλά ήθελα να ξέρω τι πρέπει να κάνω όσον αφορά τις αλλαγές του νερού πχ και πως θα καταλάβω ότι είναι έτοιμα να βγουν από τα αβγά τους??? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spartac : 22-12-11 στις 17:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καμια 200αρια εως 500 μπορει να βγουν.
Εγω προτεινω να τα ξηλωσεις τα αυγα.
|
||||
|
||||
![]()
ειχα παντοτε μια περιεργια:
εγω που εχω ψηλα την σταθμη του νερου,τα εμποδιζω στο να γεννησουν;
|
||||
|
||||
![]()
ναι από τα apple snail είναι. Τώρα το τη θα κάνεις είναι στο χέρι σου. Μπορείς να τα αφήσεις εκεί και να έχεις σε λίγο καιρό πολλαααααα σαλιγκαράκια ή μπορείς να το βγάλεις και να μείνεις με όσα έχεις τώρα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΟΣ! Γέννησε η μελανοταινία! Τώρα τι κάνω; | aquaman | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 21 | 03-10-09 19:48 |
Τι είδος είναι τούτο? | PascM | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-03-08 11:31 |
Τώρα τι κάνω;;;; | MiziGr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-10-07 15:21 |
Γεννητούρια πριν 30 λεπτά! Τι κάνω τώρα? | xatzargyros | Αναπαραγωγή | 4 | 05-03-05 22:59 |