|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτές είναι κάποιες φωτό από τα ενυδρεία μου.Σχόλια δεκτά.....
1.425λτ φυσικά με ΠΙΡΑΝΧΑ: ![]() 2.Ψάχνοντας..... ![]() 3.Κοντινό.(Δείξε μου λίγο δόντι).... ![]() 4.Κολυμπώντας μαζί... ![]() 5.Κολυμπώντας μαζί ξανά.... ![]() 6.Night Shot φωτό..... :rockon: ![]() 7.Φωτό από Serrasalmus Manueli..... ![]() 8.Ξανά το Serrasalmus Manueli ενώ κρύβετε πίσω από ένα Echinodorus ![]() 9.Φωτό από το ενυδρείο με Hypancistrus Zebra. ![]() 10.Ξανά ένα αρσενικό ενώ κάθετε έξω από τον breeding tube.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φοβερό ενυδρείο!!!!!
Να σου ζήσουν!!!!! Και το Hypancistrus όμως πανέμορφο!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Το μπράβο Δημήτρη για τα ενυδρεία σου και τα είδη που έχεις είναι πολύ λίγο.
Ειδικά για τα Ζεμπράκια που είναι είδος προς εξαφάνιση τί άλλο να πώ. ΚΛΑΨ ΣΝΙΦ Θέλω και εγώωωωωωωωωωωωω. Χαιρετισμούς στο Μανωλάκη σου (Manueli). ΥΓ. Ακόμα φιλετάκια τον ταίζεις? Τον κακομαθαίνεις και δεν κάνει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να κανω μια ερωτησουλα?
Οταν θελεις να κλαδεψεις, βαζεις το χερακι σου μεσα? |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις καταφερει αναπαραγωγη απο τα ζεμπρα?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τα σχόλια σας!
sonia****Ναί βάζω χέρι μέσα σε πολλές περιπτώσεις τα χαιδευω κιόλας με αρκετή προσοχή γιατί με μιά απότομη κίνηση τους μπορεί να χάσω κάποιο κομμάτι από το χερι μου.... ![]() mikenuke****Ακόμα όχι γιατί είναι νωρίς αλλα έχει ήδη ξεχωρισει ζευγάρι.......που συναίνει ότι ο "ερωτας" είναι κοντά... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eυχομαι καλους απογονους...ειναι ενα πανεμορφο ψαρι το οποιο μου εχει απο καιρο τραβηξει το ενδιαφερον.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ!
Άν αναπαραχθούν να είσαι σίγουρος ότι θα το ανακοινώσω στο μπόρντ αμέσως!!! Επείσης κρατάω στατιστικά με τις παραμέτρους του ενυδρείου σε καθημερινή βάση για μελλοντική επεξεργασία.... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|