|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πως γίνεται να αλλάξω κάτι μικρό στο Nick name μου?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πατάς στο εικονίδιο "Προφίλ" και αλλάζεις το μικρό στο nickname σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
το μικρο????? τι είναι αυτό??
και κάτι ακόμα. Γιατί δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο e-mail μου απο τις απαντίσεις που πέρνω παρόλο που είναι μαρκαρισμένω το οτι θέλω να με ενημερόνει σχετικά? Στην αρχή λειτουργούσε κανονικά τώρα όμως έχει λίγο καιρό δεν γίνεται τίποτα! |
|
||||
|
||||
![]()
Xα,χα,χα πολύ καλό, άψογη συνενόηση !!!
ΥΓ sorry για τα γέλια, (μην παρεξηγηθείς) αλλά έτσι αντέδρασα μόλις το διάβασα. |
|
||||
|
||||
![]()
1)Μήπως παίρνει τα μυνήματα ο mailserver σαν Junk Mail???????
Ρίξε μια ματιά μήπως τα βλέπει σαν σκουπίδια. Λύση Αν έχεις λογαριασμό στο hotmail μπαίνεις στον φάκελλο Junk Ε-Mail τσεκάρεις τυχόν μυνήματα που τα θέλεις και του λές Not Junk. 2)Μήπως έχει γεμίσει το mail box σου? Λύση Σβύσε μερικά παλιά μεγάλα αρχεία |
|
||||
|
||||
![]()
1) Halvas69 δεν παρεξιγούμε αλλά πες μου πως γίνεται για τιμορία!
![]() 2) Lasal δεν έχω hotmail πως αλλιός γίνεται να δω? Το mail box δεν είναι ούτε στο 50% ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο πάνω μέρος της οθόνης αριστερά από το ρολόι έχει ένα εικονίδιο που λέει "Προφίλ". Κλίκαρε το και από εκεί αλλάζεις ότι θες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η πρώτη λύση ειναι να χρησιμοποιήσω τις τηλεπαθητικές μου ικανότητες και να σου ρεγουλάρω απο απόσταση το account. ![]() Η δεύτερη λύση ειναι να βρεθούμε μαζί μπροστά στο computer και να το δούμε απο εκεί. ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ. Υπάρχει και η λύση ανάγκης για έκτακτες περιπτώσεις Να σου στείλω ενα αρχειάκι (αλογάκι της τροίας) και να το τακτοποιήσω απο απόσταση. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|