|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ενυδρείο με αφρικανικές κιχλίδες, πρέπει να προσθέτουμε αλάτι?
Η προσθήκη αλατιού πρέπει να γίνει συναρτήσει παραγόντων όπως η GH, KH, ph ή γίνεται προληπτικά? Φίλιππος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Θοδωρή,
ph=8, GH=10, KH=8 (εάν θυμάμαι καλά τις τιμές). Πρέπει παρόλα αυτά να προσθέσω αλάτι? Συγνώμη που επιμένω αλλά για τα τρία labidochroμάκια μου ( ![]() ![]() ![]() Επίσης: Θεμοκρασία 25 Κελσίου είναι εντάξει? Το ενυδρείο είναι στο υπόγειο με σχετική δροσιά... Θέλει μήπως αύξηση (26-2 ![]() Φίλιππος
|
||||
|
||||
![]()
θελει αλατι ,αλλα ειδικο για malawi,οχι οτιδηποτε....
να πας την ολικη στο 14+ απο θερμ. εισαι μια χαρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ.
Εκατσα χθες το βράδυ και έφτιαξα diy τροφή. Σπανάκι, κολοκύθι, αρακάς, φασολάκια ( ![]() Μέχρι στιγμής τους δίνω Sera Vipagran (αυτό νομίζω είναι) αλλά δεν τα βλέπω να τρελαίνονται ... Τσιμπάνε τα κομματάκια, και μετά μου φαίνεται ότι τα φτύνουν (τουλάχιστον τα περισσότερα)... Θα δούμε... Φίλιππος
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|