|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια,
Ποσο καλο/κακο ειναι το εδαφος να ειναι στρωμενο τελειως με αραγωνιτη κ καθολου απλη αμμο; Θα συναντησω καποια προβληματα στο μελλον;;;
|
||||
|
||||
![]()
Όχι (είναι ψιλόκοκκος?)
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειται!!! Με 7.5ph βρυσης δλδ, ποσο μπορει να το ανεβασει;
------------------------- Παιδια μια απαντηση παρακαλω καποιος: ειναι οκ χαλαζιακη αμμος για malawi???
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 17-12-11 στις 12:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ στο δικό μου Malawi, χαλαζιακή έχω. Δεν έχω κάνενα πρόβλημα, ίσα ισα που τους αρέσει κιόλας. Η χαλαζιακή δεν ανεβάζει το πεχά όπως ο αραγωνίτης. Οπότε αν βάλεις χαλαζιακή, βάλει ή ασβεστολιθικές πέτρες, ή ανέβασε το πεχά με κάποιο buffer.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αγκαθακια στον αραγωνιτη, τι ειναι ??? | jimmis1974 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 09-01-11 18:12 |
Εριξα τον αραγωνιτη και ολα εγιναν μαυρα... | ababapanos | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 26-06-09 08:24 |
Προβλημα με αραγωνιτη | Nikos! | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 17 | 18-12-08 11:37 |
μονο μανομετρο.... | Πάνος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 26-11-08 15:23 |