|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδιά!
Πριν δύο μέρες (το Σαββατοκύριακο) που έλειψα και άφησα το φως ανοικτό μέχρι να επιστρέψω (κυριακή βράδυ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θα ήθελα τις συμβουλές σας. ![]() ![]() ![]() Ξέχασα να σας πω λεπτομέρειες για το ενυδρείο μου. Είναι 70 λίτρων (68 cm μήκος πλάτη και οβάλ εμπρός μέρος με φαρδύτερο περιοχή 36,5 cm) . Έχει εσωτερικό βιολογικό φίλτρο τριών δωματίων. Στο ένα ο κυκλοφορητής στο δεύτερο 2 θήκες με χαλίκι σφουγγάρι και υαλοβάμβακα και στο τρίτο ο θερμοστάτης (τώρα εκτος λειτουργίας λόγω ζέστης) Έχει λάμπα και αεραντλία για μπουρμπουλήθρες!!!! Στο βυθό υπάρχει χαλικάκι 2-3 χιλιοστώνχαλαζίας μου είπαν. Έχει φυτεμένα δύο ανούμπιες ένα μικρό νούφαρο και άλλα δύο αγνώστων στοιχείων. Οι κάτοικοι τώρα: 2 μικρά αγγελόψαρα, 1 πλακόστομος Gibbiceps 1 Ancistrus Loricariidae 2 κορυντόρας (aeneus bronze, trilineatus 1 ζευγάρι γκουράμι περλ 1 κλόουν(πολύ μικρός) 1 σαλιγκάρι κίτρινο (Gold Mystery) 1 σαλιγκάρι (Columbian Ram's Horn or Marisa Cornuarietis) 3 τιγράκια μικρά 2 χρυσόψαρα μεγάλα 1 δίσκος (blue diamont)........ Μη φωνάξετε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πρέπει να αλλάξω ενυδρείο(ε ίναι στο πρόγραμμα να πάρω τουλάχιστον 400 LT) Να βγάλω τα χρυσόψαρα( είναι στο πρόγραμμα το καλοκαίρι θα τα πάω στο χωριό στην στέρνα μας. Ο δίσκος με τιγράκια και αγγελόψαρα (τι να κάνω αυτός είναι δώρο και είναι και κούκλος) Η θερμοκρασία είναι στους 28,5 με 29 βαθμούς. Αλλαγές κάνω κάθε εβδομάδα το 30% του νερού και τον υαλοβάμβακα. Οι τιμές μου είναι φυσιολογικές και το ενυδρείο λειτουργεί περιπου οκτώ μήνες. Συγνώμη αν σας κούρασα και μη μου φωνάξετε πολύ!!! Ευχαριστώ πολύ! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|