|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας και Χρόνια πολλά.
Μήπως μπορείτε να μου πείτε το φύλλο του pleco της φωτογραφίας, έτσι ώστε (στο μέλλον) να πάρω ακόμα ένα ακόμα του αντίθετου φύλλου. Επίσης πως το διακρίνουμε για να επιλέξω το σωστό. Ευχαριστώ.
|
|||
|
|||
![]()
Χωρις να ειμαι σιγουρος το μυαλο μου παει στον Baryancistus xanthellus.
Ας πουν ομως και οι γατο-γνωστες ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
είναι Baryancistus xanthellus(όπως σου είπε ο φίλος και πιο πάνω) και μάλλον είναι θηλ.(απ'ότι τον κόβω).
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει τα κιτρινα σημάδια στο ραχιαίο και την ουρά όπως φαίνεται στις διαφορες φωτογραφίες; Θα μπορουσες να τον βγάλεις και μια απο κάτω; Το στόμα δηλαδή και το στομαχι-ουρα.
|
||||
|
||||
![]()
πιθανον gold nugget pleco οπως σου εγραψαν και τα παιδια αλλα βγαλτο και μια φωτο απο τα πλαγια εχω 2 αρσενικαρους και η δικια σου ειναι μαλλον θυληκια! για κοιταξε το γιατι ψαχνω θηλυκουλια!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά.
Για δείτε και αυτές...
|
|||
|
|||
![]()
... άρα θηλυκό σίγουρα έτσι? Για να ψάξω να βρω έναν αρσενικό.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λεει οτι δύσκολα τα καταλαβαίνεις. Τα αρσενικά εχουν σχετικά πιο πλατυ και πιο πλακουτσωτο κεφάλι. Τα θηλυκά εχουν πιο στρογγυλεμενο κεφάλι και είναι πιο χοντρά οταν είναι ετοιμα για αναπαραγωγή... Αρσενικό Θηλυκό
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση pleco | Psaras | Αναγνωρίσεις ειδών | 10 | 02-04-11 15:42 |
Αναγνώριση pleco | eve_gr2000 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 24 | 29-05-08 19:28 |
Pleco-αναγνώριση | CHRISTOS222 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 01-06-07 18:37 |
αναγνώριση Pleco | crazyio | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 20 | 20-02-07 11:41 |
Αναγνώριση pleco | dantouan | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 45 | 01-09-04 02:33 |