|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας για την άλλαγη υποστρωματος που θέλω να κάνω!
Το ενυδρειο μου έχει ως υπόστρωμα το jbl manado,θέλω να το αντικαστασησω με λευκή ψιλοκοκκη άμμο ... Θα ήθελα να μου υποδειξετε ένα τροπο άλλαγη χωρίς να μπω στην διαδικασία ολοκληρωτικόυ ξεστησιματος του ενυδρειου και άδειασματος του νερού ...αλλα και εύκολης τοποθέτηση της άμμου με τη λιγότερη ενόχληση των ψαριών... υγ.θα μπορούσα να συμπληρώσω πάνω απο το υπόστρωμα την άμμο;γίνεται; Αναμένω με μεγάλη προσμονή τις απαντήσεις σας
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί υποστρωματος | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-12-10 16:02 |
Λευκή γλίτσα στον βυθό | DaltonGR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 25-09-10 23:20 |
Από αρχική σε λευκή σελίδα. | Τηλέμαχος | Greek Aquarist's Boards | 6 | 27-08-10 10:57 |
Λευκή άλγη; | DUKEMNUKEMgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-06-09 18:15 |
Λευκή άμμος σε βιοτοπικό ενυδρείο δίσκων ή όχι; | mikele | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 26 | 12-12-08 23:35 |