|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ΝΑ ΜΟΥ ΖΙΣΕΙς ΓΑΥΡΕ ΜΟΥ ΜΕΡΑΚΛΙ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και λειπουν τα νεα αποκτηματα λογω κακων ματιων=γκαντεμηδων
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ετιμαζω μεγαλη εξτρατια μαζεματος βραχων (ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ) με τον μπατζανακι. Αυτη τη φορα θα ειμαστε ποιο οργανομενοι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχω ενα προβλιματακι το οποιο με απασχολει και μου σπαει και τα νευρα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
GIBICEPS!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γαυρε θα σου κανω μια εροτιση . Με τι αυτοκινιτο θα παρομιαζες τα Hapl. sp. fire red Uganda?????????
|
||||
|
||||
![]()
μπατζα μου ειναι της (πλατειας)βικτωριας??
![]() ![]() ![]() νομιζω οτι ειναι βικτωρια οντως.ξερω το tomato red fire,το οποιο το κοβω...μεχρι punto !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() βρηκα μια φωτο του εν λογω,αλλα ειναι παααρα πολυ μικρη και δεν μπορω να σου πω!! επειδη σε βλεπω να εχεις μικροβιο με τους 4 τροχους ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε μερικες μερες θα τα φοτογραφισω και πιστευω οτι θα σου αρεσον. Για να φτασουν στα χεριαμου χριαστικε να κανουν ταξιδι 56ωρων, απο οτι ξερω δεν εχουν ελθει ξανα τετια ψαρια στην Ελλαδα, καλα μιλαμε οτι εχουν ενα κοκκινο χρομα που σε τρελενει
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κοκκινα ψαρια και να μην τα βαφτισω?????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() γαβρος...ο νοννος !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε ρε μπατζα , μας...γκαστρωσες
![]() ![]() ![]() ![]() ΦΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ !!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
C:\Documents and Settings\Spyros\Ôá Ýããñáö&Uum l; ìïõ\2004_01_31\spiros fish.jpg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κανε ενα edit το ποστ σου και και εκει που λεει ονομα αρχειου λιγο πιο πανω απο το υποβολη που ειναι για να στειλεις το μηνυμα σου, κανε κλικ στο browse βρες την φωτο πατα enter οταν την βρεις και περιμενε να φορτωσει. Μετα γραψε αν θες ενα σχολιακι για την φωτο και πατα υποβολη. Μην ξεχνας οτι η φωτο πρεπει να ειναι το πολυ 250kb και κατα προτιμηση 640Χ480. Καλη τυχη.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπιτη συναδελφη σας ευχαριστο για τις συμβουλες, καποια στιγμη που θα εχω ποιο πλυ χρονο θα την ψαξω την δουλια. μπορι για εσας να φενοντε ευκολα αλλα για εναν ασχετο σαν κι εμενα ειναι βουνο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Batza λογο των νεων σου ερωτησεων ανοιξα νεο topic κατω απο τον τιτλο ''Σωστο νερο και τροφη για Αφρικανικες Κιχλιδες''. Η συνεχεια εκει...
![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
Συνδρομοι ενυδρειακιδεσ για και χαρα σας
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|