![]() |
#1 |
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ... βοήθεια
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γύρισα σήμερα απ'την δουλεία και βρήκα στο πάτωμα νερό κάτω απ'το ενυδρείο.. μάλλον έγινε ζημιά με τον χτεσινό σεισμό.
Το ενυδρείο είναι 350 λίτρα, 2 μέτρα custom made μου αρέσει που μου το έκανε και μαγαζί, επαγγελματίας γκρρρρ έβγαλα όλα τα ψάρια.. καμιά 45αρια (cardinals, bleeding heart, danios..) σε ένα βαρέλι νερού 60λίτρα και έβαλα και τις σωλήνες του φίλτρου μέσα σε πολύ μικρή ροή, ίσα ίσα να κρατάει θερμοκρασία ο θερμαντήρας του φίλτρου αφού καταφέρω να βγάλω και το τελευταίο νερό απ'το ενυδρείο θα περάσω με σιλικόνη όλη την βάση και τις πλευρές. πόσες μέρες χρειάζεται να στεγνώσει η σιλικόνη ώστε να δοκιμάσω στεγανότητα; η βιολογία του φίλτρου θα επιζήσει έτσι; υπάρχει κάτι καλύτερο που μπορώ να κάνω για τα ψάρια; στο βαρέλι με το νερό με τα ψάρια να κάνω αλλαγές και πόσο; και πόσο να ταίζω; και κάτι τελευταίο που δεν νομίζω να είναι τόσο κρίσιμο.. τώρα τα ψάρια είναι μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, πειράζει; |
|
Εμφανίσεις: 3558
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΚΡΙΜΠΕΝΣΙΣ | VITO | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 15-10-11 15:46 |
καταστροφη σε φυτεμενο | harris samos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 01-09-10 09:51 |
Καταστροφη | Tricky | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 11 | 05-10-08 17:54 |
καταστροφη ολοκληρωτικη | ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 19-03-08 12:58 |
Καταστροφη :( | Mitsos | Malawi | 22 | 05-09-06 08:00 |