|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ και ένα μήνα, έχω στήσει το πρώτο Τανγκανίκα ενυδρειο με μουλτις. Τα ψάρια που μπήκαν (δωρεά του lion )είναι 6 σε αριθμό.Από ότι μπορώ να καταλάβω προέρχονται από τρεις διαφορετικές, τουλάχιστον χρονικά, γενες. Δεν γνωρίζω την ηλικία τους αλλά τα μεγαλύτερα σε μέγεθος, τα τέσσερα από αυτά, είναι περίπου δύο εκατοστά σε μήκος. Τις τελευταίες μέρες διακρινω μία σχετική αλλαγή στη συμπεριφορά τους καθώς επίσης φενεται να αναλαμβάνουν πιο διακριτους ρόλους.Δύο από αυτά,έχουν εδώ και καιρό δημιουργήσει, από έναν κρατήρα,μέσα στον οποίο συγκέντρωσαν πέντε, έξι κοχύλια. Επίσης έχω παρατηρήσει πως δέχονται επισκέψεις από άλλα σε διπλανά ή ακόμα και στο ίδιο τους το κοχύλι. Όλα αυτά μπορεί να σημαίνουν την αρχή της αναπαραγωγικης τους ηλικίας; Έχω όμως την εντύπωση πως είναι μικρά ακόμη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μία εβδομάδα μετά την πρώτη δημοσίευση, παρατηρω ένα ψαρακι να έχει εγκατασταθεί σε ένα κοχύλι δίπλα στο κοχύλι αυτού που έχει δημιουργήσει τον κρατήρα. Μπορεί αυτό να σημαίνει κάτι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην ανυσηχείς και κάνε υπομονή...
Είναι να μη ξεκινήσουν.... Μετά θα ρωτάς πως σταματάνε.
|
||||
|
||||
![]()
δώστους ότι χρειάζονται (καθαρό νερό με υψηλό ph και σκληρότητες, καλή διατροφή, πολλά κοχύλια) και τα ψαράκια θα σε ανταμείψουν
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Καταλαβαινετε φαντάζομαι τη λαχταρα του χομπιστα!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολλα κοχυλια,χρονο,να πεσει και η θερμοκρασια επιτελους και οταν παρουν μπρος σταματημο δεν θα εχουν...
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NEOLAMPROLOGUS MULTIFASCIATUS | takisgoa | Tanganyika | 2 | 18-11-10 23:15 |
Neolamprologus multifasciatus | panos84 | Tanganyika | 4 | 27-07-09 09:25 |
Neolamprologus multifasciatus | antonis_p | Tanganyika | 1 | 24-01-08 08:47 |
Neolamprologus multifasciatus | Steve | Tanganyika | 6 | 20-07-07 19:31 |