|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια χαρά σε όλους τους συμφορουμίτες/σες!
Είμαι καινούριος χομπίστας με όρεξη και διάθεση να φτιάξω το καλύτερο για τους μελλοντικούς κατοίκους του ενυδρείου μου. Έχω αποκτήσει ένα AQUAEL 120 (80*45*30),και σκέφτομαι να αρχίσω από τα εύκολα φτιάχνοντας μια αποικία απο guppys μαζί με κάποιο ακόμα είδος που συμβιώνουν αρμονικά. Οπότε επειδή είμαι αρχάριος και θέλω να αποφύγω τα λάθη ζητώ από σας βοήθεια σε μερικά ζητήματα ![]() Θα ήθελα πληρ. για: *Τι υπόστρωμα πρέπει να βάλω για να διατηρώ φυτά? *Ποιά φυτά αρέσουν στα ήδη που έχω επιλέξει? *Πώς πρεπεί να διαμορφώσω την διακόσμηση του ενυδρείου για να είναι σαν το φυσικό περιβάλλον των ειδών αυτών. (κατάλληλες κρυψώνες,ρίζες,πετρες κτλ.) *Τι τεστ για την χημεία του ενυδρείου να ζητήσω? *Υπάρχει κανείς που μπορεί να μου δώσει "μπόλι" (Θεσσαλονίκη) *Υπάρχει κάποιο pet-shop στην πόλη μου που θα βρώ ολα τα παραπάνω και είναι ελεγμένο από κάποιον συμφορουμίτη? Αυτά για αρχή.... ![]() Ευχαριστω!!! |
|
Εμφανίσεις: 3009
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|