|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας φίλοι. Χρειάζομαι την συμβουλή σας για το φίλτρο που πρέπει να αγοράσω (ενυδρείο ειδική κατασκευή μ99 Χ π24 Χ υ30 με καθαρά 60 λίτρα νερού). Ήθελα εξωτερικό φίλτρο για να εξοικονομήσω χώρο εντός για τα ψαράκια μου και θα το τοποθετούσα δίπλα που έχω χώρο, αλλά τότε το φίλτρο και το ενυδρείο θα είναι στο ίδιο ύψος, είναι πρόβλημα;
Επίσης έχω καταλάβει ότι σαν μάρκα η Eheim υπερτερεί, αλλά το classic που κάνει για τα λίτρα μου δεν είναι πολύ παλιό μοντέλο; Τι να αγοράσω; Έχω μπερδευτεί! Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο εξίσου καλό και από ποιο μαγαζί; Ανυπομονώ να το στήσω, έχω ήδη αργήσει γιατί έχω κολλήσει στο πιο σημαντικό! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό Φίλτρο | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 31-03-08 17:29 |
Εξωτερικό φίλτρο | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-06-07 13:37 |
Εξωτερικό φίλτρο για 60lt ενυδρείο | asteris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 18-07-04 16:21 |
κάνει ή δεν κάνει το φίλτρο; | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 15:39 |