|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παίδες.Επειδή,δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά για την υδρόβια ζωή αυτού του τόπου,θα ήθελα να μάθω κατ'αρχήν τι είδη φυτών υπάρχουν στην Νέα Γουινέα (υδρόφυλλα,υδρόβια)..
Δεύτερον,θέλω να μάθω αν είναι εφικτό σε 20 λίτρα καθαρό νερό,μπορεί να μπει κανένα μικρό είδος απο Νέα Γουινέα .. Ευχαριστώ ![]() Γενικά,δεν με απασχολεί όμως τοσσο το ψάρι που θα μπει αλλα κυρίως τα φυτά ( αν και έχω προτίμηση στα pseudomugil novaguinae ). Ευχαριστώ ![]()
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 15-05-11 στις 14:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Safia Valley Creeks - South-East Papua New Guinea | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 223 | 23-02-15 18:28 |
Υπόστρωμα για βιότοπο Αμαζονίου | aquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 09-05-09 11:06 |
Προτάσεις | Genirous | Greek Aquarist's Boards | 1 | 29-04-07 03:41 |
προτάσεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 25-02-06 19:15 |
Φυτά για Βιότοπο Αμαζονίου | Apostolis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 14-09-05 13:21 |