|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο μου εχει ζωντανο αραγωνιτη αλλα μου φαινεται πως θελει αλλο ενα σακουλακι.... το προβλημα μου ειναι οτι το χρωμα ειναι πολυ μαυρο και ελεγα αρχικα να τον αλαξω με αμμο αλλα μου ειπαν οτι ο αραγωνιτης ειναι καλυτερος και πως αν με ενοχλει το χρωμα υπαρχει και ασπρος, ειναι αληθεια και αν ναι γινεται να παρω και να τον ριξω πανω απο τον αλλο ή θα κανω βλακεια?
|
|
||||
|
||||
![]()
και βέβαια υπάρχει ανοιχτόχρωμος αραγωνίτης (άσπρο-μπεζ, σαν την άμμο περίπου). Κάνε μερικά τηλέφωνα στα μαγαζιά - αν δε βρεις υπάρχει και το ιντερνετ (εγώ εκεί κατέληξα).
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω αραγωνίτη αναμειγμένο με άμμο 50-50.Αν σε ενδιαφέρει πες μου πόσο χρειάζεσαι να σου πω αν φτάνει! Είναι το ίδιο μείγμα που έχει μπει στο ενυδρείο μου αν θες να δεις το χρώμα. Λουκάς
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αραγωνιτης | papagalos123 | Malawi | 33 | 05-03-09 10:57 |
Αραγωνιτης | rom | Malawi | 18 | 04-03-09 03:25 |
Μουχλιασμενος αραγωνιτης | Nikos! | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 8 | 23-11-08 08:41 |