|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΟυ εχει δημιουργηθει μερες τωρα η εξης απορια:
Οντως μη ικανοποιημενος απο την κυκλοφορια του νερου μου, καθως παντα μενουν "υπολειματα" στην αμμο, ποιος ειναι ο ιδανινος τροπος για να τοποθετησεις την εξοδο του φιλτρου που φερνει το νερο στο ενυδρειο κ δημιουργει αναταραξη, και ποιος για την εξοδο. Αυτη τη στιγμη εχω την εισοδο του JBL Cristalprofi e900 που διαθετω στην αριστερη πλευρα του ενυδρειου ωστε να ανακυκλωνεται το νερο απο την μια ακρη στην αλλη. Τι αποτελεσμα θα ειχα, αν ξερει κανεις, αν ειχα την εξοδο κατα μηκος της πλατης; Θα ειχα αποτελεσματα σε βαθος χρονου;
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση μετα απο καθαρισμο φιλτρου... | kgf12345 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 06-05-11 15:55 |
ενυδρειο 300 στησιμο | pyros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 08-11-09 00:18 |
υλικα φιλτρου χαλανε μετα απο αχρηστία? | ababapanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 05-03-09 11:48 |
Νεο ενυδρειο -στησιμο & διακοσμηση | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 30-09-08 18:41 |
καινουριο στησιμο μετα απο καιρο | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-05-07 23:19 |