|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους.
Την Τρίτη έβαλα έναν νέο μονομάχο σε ένα ενυδρειάκι 45 λίτρων με φίλτρο και χαλίκια στρωμένα από το 125άρι μου τρέχει 3 χρόνια (επομένως δεν τίθεται θέμα συνθηκών) . Ο μονομάχος από την πρώτη στιγμή ήταν ιδιαίτερα κινητικός και βολτάρει στο ενυδρείο συνεχώς. Ωστόσω από την πρώτη ημέρα δεν έχει φάει καθόλου και ανυσηχώ.Στο πετ σοπ ρώτησα τι τον ταϊζαν και μου έδειξαν το novofill bloodworms της JBL. 2 περιπτώσεις σκέφτομαι : ή δεν του έδιναν αυτή την τροφή και δεν του αρέσει, ή κάτι άλλο τρέχει.... ¶ρχισα να ανυσηχώ παρακαλώ βοηθείστε με.... Δοκίμασα να του δώσω λίγη τροφή για δίσκους που έχω αλλά ούτε αυτήν δοκίμασε.... Επίσης δεν τον έχω δει να αφοδεύει.... Δεν έχει κανένα σημάδι ασθένειας (ούτε πρησμένη κοιλιά , η ουρά του άψογη, ούτε τίποτα άλλο). |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια για μονομαχοενυδρειο... | cherry | Bettas | 19 | 10-03-10 14:04 |
Τι τρωει ενας μονομαχος? | Krisos | Bettas | 4 | 28-12-09 18:38 |
βοηθεια με μονομαχο | giannio1976 | Bettas | 8 | 24-04-08 10:47 |
μονομαχος βοηθεια | kourba | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 07-01-08 19:09 |
ΒΟΗΘΕΙΑ! ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ??? | ghat | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-07-05 16:03 |