|
|||
|
|||
![]()
Παίδες μπορώ να ζητήσω συμβουλές?
Έχω ένα ενυδρείο, φυτεμένο, περίπου 150 λίτρα με ξιφοφόρους, πλάτυ, μόλυ, και έναν πλακόστομο. Πήρα δοκιμαστικά 2 μικρά μωρά guppies από το pet shop της γειτονιάς, και τα έβαλα στο ενυδρείο, για να δω αν μπορούν να επιζήσουν. Και τα κατάφεραν, είναι σώα και αβλαβή εδώ και 2 μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι επαρκούν οι κρυψώνες και μπορούν να επιβιώσουν. Και εδώ είναι η ερώτησή μου. Πώς κάνω τις συνθήκες ιδανικές για γέννα? Χρειάζεται κάτι να ξέρω? Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
δες τι φύλλο είναι τα γκάπυ σου και φτιάξε αναλογία 1 αρσενικό και 3 θηλυκά. Κάνε μετρήσεις στο νερό για να δεις αν τα έχεις στις κατάλληλες συνθήκες σκληρότητας και ph και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους!Θα σου γεννάνε σαν τρελά!
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πλάτυ και ξιφοφόροι υβριδίζουν και δεν πρέπει να είναι μαζί...
|
|
||||
|
||||
![]()
υβριδιζουν ναι,αλλα εχω ακουσει πως αν υπαρχουν και τα 2 φυλλα απο τα δυο ειδη,τοτε ειναι πολυ δυσκολο να υβριδισουν καθως ειναι πληρης.ετσι εχω διαβασει βεβαια,δεν το λεω απο προσωπικη πειρα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα | crywolf | Malawi | 8 | 16-12-10 18:38 |
Γέννα :-) | lion | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 96 | 04-12-09 23:55 |
Γέννα | CostasD | Malawi | 22 | 04-05-09 14:33 |
γέννα | STAYROS18 | Malawi | 3 | 24-09-07 21:04 |
Άλλη μια γέννα... | Fonamstel | Ζωοτόκα | 10 | 22-06-04 14:28 |