|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους τους θαλάσσιους ενυδρειόφιλους,...Ετοιμάζομαι να φτιάξω ένα θαλασσινό ενυδρείο με τα παρακάτω χαρακτηριστικά,....
1) 250 λίτρα 2)4 κυκλοφορητές 3)Ζωντανό βράχο 4)Αραγονίτη ζωντανό(Κάπου στα 20 κιλά) 5)Μηχανισμό Eheim external filter 2213 6)Νερό απο τη θάλασσα(Με τακτικές ανανεώσεις και με τακτικούς ελέγχους των παραμέτρων της) 7)Σκιμερ(Για τα αντίστοιχα λίτρα του ενυδρείου GROTECH HEA080 - The inside skimmer) 8 ) Ένα εσωτερικό μηχανισμό που έχει το ενυδρείο απο το εργοστάσιο 9)2 λάμπες τ5 για τισ διαστάσεις μου 10)Οι οργανισμοί θα είναι κάποια καρκινοειδή,1 ανεμώνη, και 5-10 μικρά ψαράκια,... και οι απορίες μου είναι οι εξής,.....Μπορεί να επιβιώσει ένα τέτοιο ενυδρείο,με τα παραπάνω χαρακτηρστικά?Θα είναι το νερό του καθαρό και υγιές για τα ψάρια?Γτ έχω μπερδευτεί με τα ΑΟ/Sumb κτλ κτλ,....Σας ευχαριστώ!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεσογειακό ενυδρείο με ελληνικό χαρακτήρα! | ioannist | Μεσογειακό | 15 | 02-05-08 22:09 |
Ερωτήσεις για Μεσογειακό ενυδρείο | alexinio | Μεσογειακό | 22 | 27-07-07 01:04 |
Βράχος και άμμος απο θάλασσα για Μεσογειακό ενυδρείο!!! | zak | Μεσογειακό | 17 | 09-06-07 22:53 |
Ερωτήσεις για Μεσογειακό ενυδρείο | jimfytakis | Μεσογειακό | 8 | 02-05-07 22:57 |
Μεσογειακό ενυδρείο -help | bakogiannisd | Μεσογειακό | 2 | 19-12-05 11:44 |