|
![]() |
#1 |
νεο ξεκινημα ...
![]() Αξιολόγηση:
![]() εχω μια ερωτηση .... πως βρισκουμε τα λιτρα που ειναι ενα ενυδρειο????
ποσα λιτρα χρειαζεται ενας μονομαχος ???? |
|
Εμφανίσεις: 4536
|
|
||||
|
||||
![]()
κανεις πολλαπλασιασμο το μηκος x πλατος x υψος και διαιρεις δια 1000 και βρισκεις τα λιτρα!!
Ο μονομαχος απο 30 + θα ειναι καλα ... Γενικα σε τοσα λιτρα πρεπει να προσεχεις πολυ με μετρησεις μη ξεφυγουν και υπαρχει προβλημα!!
|
||||
|
||||
![]()
Για παράδειγμα αν ένα ενυδρείο είναι 40 ύψος *40 μήκος *40 βάθος, τότε 40x40x40=64000 / 1000 = 64 λίτρα μεικτά.
Τα λίτρα είναι σημαντικός παράγοντας μεν, αλλά ακόμη πιο σημαντικός κατά τη γνώμη μου είναι η ποιότητα του νερού και της βιολογίας. |
|
||||
|
||||
![]()
σε αυτα το 10-14 λιτρα που τα πουλανε και για μεγαλα τι μπορω να βαλω ..???
ο μονομαχος υποθετω θα φριξει ..... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα πρότεινα να βάλεις ψαράκι μέσα... Είναι αρκετά μικρό.
Αν ήμουν εγώ πιθανότατα θα έβαζα φυτάκια μέσα (μπορείς να βρεις κλαδέματα απο εύκολα φυτά απο άλλους χομπίστες) και ίσως και μερικές γαρίδες red cherry. Edit: Τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως θα μπορούσες να βάλεις ένα ή δύο αρσενικά γκάπι, πάντα βέβαια με την προυπόθεση ότι θα έχεις και φιλτράκι (πολύ μικρό κόστος). Δεν είναι ανθεκτικά και δεν συγχωρούνται λάθη να ξέρεις σε τόσα λίτρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο μονομαχος μπορει να διατηρηθει και σε λιγοτερα λιτρα απο 30 και 20.
Σημασια εχει αυτος που το διατηρει να ξερει να διατηρει σωστα τις συνθηκες του νερου. Σε λιγα λιτρα ειναι πιο δυσκολο να το κανει. Οποτε για ενα αρχαριο δεν συνισταται μικρο ενυδρειο λογω του νερου και οχι του ψαριου. Καλο ειναι να δεις ενυδρειο απο 30 λιτρα και πανω ή ιδανικα 60 λιτρα (που υπαρχουν και περισσοτερες επιλογες για ψαρια)
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο ξεκινημα | al-ex | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 24-01-11 13:29 |
ξεκινημα 120 | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 21-01-10 22:18 |
Νεο ξεκινημα. | thgparas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 04-06-09 12:23 |
ΞΕΚΙΝΗΜΑ | nik0s7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 04-12-07 17:52 |
Νεο Ξεκινημα | Isidoros | Δίσκοι | 18 | 27-09-07 23:09 |