|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα,υπαρχει περιπτωση να βρεθει τετοιος μονομαχος???
http://s534.photobucket.com/albums/e...ragonbetta.jpg Στηνω ενα 70αρι φυτεμενο για μονομαχο και θα ηθελα να βρω εναν παρομοιο σαν αυτον της φωτογραφιας.
|
||||
|
||||
![]()
ομορφος ..
μακαρι να βρεις .. 70 λιτρα για εναν μονομαχο... ![]() ![]() ![]() (και εγω ειχα βαλει... αλλα μετα απο 1 βδομαδα ηταν πολυ μονοτονο και εβαλα και 3 γκαπυ..ξερω οτι μερικοι λεννε δεν πανε αλλα εμενα δεν ασχολιοτανε με κανενα...!!)
|
||||
|
||||
![]()
Όταν στα κάνει "φιτίλια" .... θα το καταλάβεις το "έργο", αλλά θα είναι αργά ... για τα κακόμοιρα τα ψαράκια (και αφήνω εκτός τα υπόλοιπα, περί συνθηκών).-
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ουτε τα γκαπυ αυτον. ετσι και αλλιως ξερω πολλους που βαζουν μονομαχους και γκαπυ.. οχι οτι το προτεινω.. αλλα βαζουν..
|
|||
|
|||
![]()
συνεχως εννοεις προφανως
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Το θεμα ειναι που θα βρω εναν τετοιο κυριο....
|
||||
|
||||
![]() τι εννοεις ? ------------------------- Παράθεση:
αν σου αρεσει τοσο [παρτο.. απλα να ξερεις οι μονομαχοι ειναι ποιο αργοι και απο την νιρβανα... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 13-04-11 στις 22:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θελεις ακινητα ψαρια στο 500αρι, βαλε ....δισκους
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τετοιο μονομαχο δυσκολα θα βρεις εδω. Δεν ξερω αν μπορεις να παρεις απο εδω http://www.aquabid.com/cgi-bin/aucti...hmp&1213276800
|
||||
|
||||
![]()
Ο μονομάχος της φωτογραφίας είναι χρώματος copper red και απ'όσο μπορώ να καταλάβω είναι halfmoon ή τουλαχιστον super delta. Δύσκολα θα βρεις στην Ελλάδα κάτι τέτοιο... Μπορείς να δεις στο aquabid για ψαρια απο εκτροφεις που χρησιμοποιούν transhippers (πχ http://www.aquabid.com/cgi-bin/aucti...shm&1303261205) Καλή συνέχεια!
EDIT Με πρόλαβε ο delta ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κοντά σου είναι το water inn αρκετές φορές έχει φερειπολυ ωραία κομμάτια!!!
Και αν δεν έχει κάλλιστα μπορείς να τους παραγγειλεις ώστε στην επόμενη εισαγωγή όπου θα κάνουν να έχεις κάτι καλο. Αλλα πάντα καλο είναι να έχεις την φωτο μαζί και αν μιλήσεις με το προϊστάμενο του μαγαζιού ένα ψηλό παιδι που μου διαφεύγει το όνομα του
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω για τις πληροφοριες που μου δωσατε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απαιχτος ο μονομαχος δυσκολα να βρεις τετοιον
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει παραγγείλει κανείς απο εδώ http://www.aquabid.com/cgi-bin/aucti...shm&1303261205
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν μου φενεται αξιοπιστο το site |
|
||||
|
||||
![]()
Απο την στιγμη που δεχονται πληρωμη μεσω PayPal δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα...γιατι υπαρχουν συνεπειες αν κανουν λαδια.
Ασε που εχουν τρομερα ψαρια.... ![]() ![]() Βρηκα πολλα και τρομερα ψαρια εκει μεσα...αλλα αυτος ο κυριουλης με κερδισε... http://www.aquabid.com/cgi-bin/aucti...shm&1303129293
|
||||
|
||||
![]()
Απο οτι ειδα λεει οτι μεσω PayPal δεχονται δωρεες για το site δε λεει κατι αναλογο για τις δημοπρασιες ομως
------------------------- Εχω βρει αυτο το site δεν εχω παραγγειλει ποτε αλλα τουλαχιστον σιγουρα αγοραζεις μεσω PayPal με καθε επιφυλαξη http://www.betta4u.com/shop/index.ph...iewCat&catId=8 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoui : 15-04-11 στις 00:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν νομιζω να θελει να τον καταγγειλεις στο Paypal γιατι εχει πολλα να χασει ..
|
||||
|
||||
![]()
Ωπππ αυτο δε το ειχα δει γραψε λαθος δυσκολη η ωρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν παραγγειλεις ομως τα ψαρια σε ποσες μερες θα ερθουν?
Ερχονται σπιτι σου?Μηπως κολλησουν στο τελωνειο κ θελουν χαρτια μιας κ ειναι εκτος Ε.Ε.? |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοείται ότι τα ψάρια αυτά οι εκτροφείς δεν τα στέλνουν μεμοωμένα και φυσικά δεν συμφέρει έναν απλό χομπίστα να παραγγείλει απο εξωτερικό. Είναι για μαγαζιά κυρίως.
Από Ταϊλάνδη στέλνουν κάθε τόσο κοντέινερ με φορτία στην Ευρώπη (Γερμανία κάθε 1-2 μήνες, αναφέρει ότι το κόστος μεταφοράς είναι 5 δολάρια ανά ψάρι) και απο εκεί αναλαμβάνεις εσύ με δικά σου έξοδα το κόστος να τα φέρεις Ελλάδα. |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά πρέπει να συννενοηθείς με μαιλ με τον εκτροφέα και στη συνέχεια με τον transhipper στην Ευρώπη (Γερμανία συνήθως), γιατί έχουν συγκεκριμένες μέρες που κάνουν τις εισαγωγές. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε τους ένα μαιλ και βλέπεις αν σε βολεύει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eστειλα email και περιμενω απαντηση.
|
||||
|
||||
![]()
Ένδιαφέρον ακούγετε.
Μάθε και αν είναι βάζουμε μαζί παραγγελία ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν βγάλουμε άκρη εγώ θέλω μια τριάδα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μολις εχω νεα θα ενημερωσω.
------------------------- Eκτος απο φυτα επιφανειας εχει καποια συγκεκριμενη προτιμηση σε αλλο φυτο ο μονομαχος?Καποιο moss η κατι αλλο?
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris77 : 15-04-11 στις 23:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν πανε όλα οκ θέλω και εγω
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπω να μην μας φθανει ενα κοντεινερ μονο για το φορουμ...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θελω και εγω ενα ζευγαρακι halfmoon
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
H απαντηση ειναι αυτη:
Hello, Do you ever buy betta ?? I don't sure betta will don't have a prole with customBecause i never send betta to Greece But i can send for you by EMS We will try have shipiment?? For shipping cost to Greece $40 You will can receive box on 2-5 day Betta will ok in 5 day Because i ever send to customer in russia is a long for shipment Is 2 week my customer get box But betta all is very healthy If you would like this shipment Please let me know Thank you very much Best regards Tada Θα τον παραγγειλω με EMS.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρι,αλλα τι ψαρι?!?!?! | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 06-02-10 01:14 |
ψαχνω πετσοπ/μαγαζι για λαμπες | Petran22 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 31-07-08 09:49 |
Που εχει τετοιο φυτο ? | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 22-12-05 02:58 |
πεταλιδες η κατι τετοιο... | nhreas | Γαρίδες -€“ Καρκινοειδή | 23 | 06-03-05 13:14 |