|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γειας σας
Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι, υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να φτιαξω ενυδρειο μεσογειακο και να βαλω χταποδι μεσα??? Αν Ναι, τη διαστασεις ενυδρειο χρειαζονται??? Στις αλλαγες νερου σκεφτομαι να περνω νερο απο τη θαλασσα, μπορω να το κανω??? Πειτε μου και τι αλλο χρειαζεται που δεν το εχω γραψει. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν γινεται και σορυ αν σε βγαζω offtopic,αλλα θα υπαρχουν σιγουρα δυσκολιες.ειναι "masters" της αποδρασης
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΝΑΙ ΝΑΙ και εμενα μου αρεσουν τρελα και θελω να μαθω πολλα πραγματα για αυτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι έχετε εσείς οι κρητικοί με τα χταπόδια.....?
![]() ![]() ![]() ![]() Μπορείς να δεις το παρακάτω θέμα που συζητήθηκε πριν λίγο καιρό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54508&page=2. Δύσκολο το εγχείρημά σου αλλά όχι ακατόρθωτο.... Προσπάθεια, πείσμα και διάβασμα. Εάν δεν έχεις ξαναδουλέψει με θαλασσινό δεν θα σε απέτρεπα αλλά πρόσεχε μην πέρνεις βιαστικές αποφάσεις.... Καλή συνέχεια και εάν δεις τα δύσκολα, έχε και τα κάρβουνα από κοντά...θα σου χρειαστούν ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εάν το έχεις μικρό σε 1 χρόνο θα σου γίνει περίπου 2 - 3 κιλά..... Εάν έχεις δει τέτοιου μεγάθους στη θάλασσα από κοντά τότε θα καταλάβεις ότι θες ..........ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΧΩΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟοοοοοοο ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ιδανικο χταποδι για ενυδρειο | irongud | Μεσογειακό | 7 | 26-08-11 08:36 |
χταποδι σε μεσογειακο? | 6981giwrgos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 44 | 06-07-10 20:54 |
Aσχετος | beteranos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 12-11-08 00:54 |
εχει βαλει κανεις χταποδι μεσα στο ενυδρειο του; | jovanis | Παραλία - Beach Bar | 1 | 01-10-04 13:37 |