|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδιά,
πήρα την απόφαση να ξαναρχισω! Το ενυδρείο είναι 54 λίτρα και σκέφτομαι να βάλω μέσα ένα ζευγαρι Apistogramma cacatuoides, 10 green neon tetra kai σκεφτομαι για 5 cory. Μου ακούγονται λίγο πολλά??? Η φιλτρανση ειναι αρκετη πιστεύω για αυτα τα λίτρα 300l/h. Ωστόσο για το ζευγάρι το σκέφτομαι μιας και απο οτι καταλαβα δεν είναι και ότι πιο ευκολο και δε ξέρω αν τα λιτρα επαρκουν. Οι προβληματισμοί μου είναι οι εξής: 1) Τα λιτρα ειναι αρκετά για το ζευγάρι? ( Στο παρελθόν ειχα 100 λίτρα για 1 ζευγος kribensis και τα 60 που ΄χω τώρα μου φαινονται λίγα.) 2) Μετά έρχεται ο προβληματισμός αν τα λίτρα μου είναι λίγα. Νεον-απιστο-κάτι αλλο? 'η Νεον-κορυ-κατι άλλο? Και το κάτι αλλο τι ειναι καθε φορα? 3) Θελω το ενυδρειο φυτεμενο σε μεγάλο βαθμό αλλα με ευκολα φυτά. Τα κορυ και τα απιστο χρειάζονται άμμο ή αρκούνται και σε λεπτό χαλικι? Κι αν ναι πόσο λεπτό για να μην αρχίσουν να σαπίζουν οι ρίζες αυτών που θα φυτέψω? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Δεν είναι κι ο Πάνος κοντά να δώσει τα φώτα του!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|