|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα ενυδρείο 80*35*40 στο οποίο μέσα έχω
6 corydoras paleatus (και 3 μικρά) 1 sae 1 kuhli loach 5 μικρά edler 2 apple snail 1 helena snail 6 γαρίδες amano και μερικές red cherry (όποιος μπορεί ας τις μετρήσει!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Τα edler και το kuhli θα φύγουν σε λίγες μέρες... Και θα προσθέσω 6 cpd... Πόσα cory μπορώ να έχω μαζί με τα άλλα...??? |
|
||||
|
||||
![]()
Θελεις να προσθεσεις κ αλλα?
Πιστευω 10-12 μαξιμουμ.Το βλεπεις κ στην πραξη ομως. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι θέλω να μπουν όσα περισσότερα μπορώ να φιλοξενήσω στα λίτρα μου...!!! Θέλω να δω πώς είναι σε κοπάδι... Εξάλλου γι αυτό έδωσα και όλα τα υπόλοιπα ψάρια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Παντως μην περιμενεις κ κανενα τρελο κοπαδιασμα,μιας κ το ενυδρειο ειναι μικρο.(Εχω περιπου το ιδιο).
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις cory σε αυτό το ενυδρείο? Αν ναι πόσα...???
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο ειναι 80x30x40 κ εχω μεσα 10 trilineatus,μικρα ακομα κ 4 aeneus.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και δεν κοπαδιάζουν καθόλου...??? Έχεις και άλλα ψάρια μέσα...??? Πώς βλέπεις την συμπεριφορά τους...???
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ancistrus κ ραμ μεσα.
Κοπαδιαζουν αλλα μην φανταστεις οτι πανε ολα μαζι συνεχεια.Ειναι μικρο το εμβαδον του βυθου κ μπορει να μην σου φαινονται σφιχτο κοπαδι.Απλα φαντασου σε πιο μεγαλα ενυδρεια το ιδιο κοπαδι κορυ,φαινεται πολυ πιο σφιχτο. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beat89 : 27-06-11 στις 21:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δες αυτα αν θες κοπαδιασμα
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πόσα χωράνε | nikos mennis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 10-02-10 22:25 |
Πόσα lumens έχει η gro-lux | scalare | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 24-04-06 18:20 |
Πόσα mm είναι; | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 11-01-06 23:15 |
Πόσα Κέλβιν? | filoxenos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 28-12-05 01:21 |
Πόσα λίτρα; | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-04 11:19 |