|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: Rio 400 Όγκος: 450 L Κατηγορία: Malawi mbuna Φυτά: Vallisneria, Anubia Ψάρια / ¶λλα είδη:3 Labidochromis species “yellow”, 4 Melanochromis cyaneorhabdos “maingano”, 5 Pseodotropheus Acei Msuli “yellow tail”, 3 Pseudotropheus Acei Ngara “ white tail” και 2 Pseudotropheus Demasoni τα οποία όταν μπορέσω να τα πιάσω θα φύγουν. Διακοσμητικά υλικά: 50 κιλά λευκή άμμος, 100 κιλά πέτρες Φόντο: Μπλέ σκούρο χαρτόνι Φωτισμός: 3χ36watt Arcadia, 1 Blue Light Διάρκεια φωτισμού: 8ώρες (16:00 – 12:00) και 1 ώρα Blue Light (12:00 – 01:00) Φιλτράρισμα: Eheim 2229 wet-dry 1050l/h, Sacem Marathon 1000l/h, Κυκλοφορητής Juwel 1000l/h Θερμοστάτης: 300W Λίπανση:όχι Παροχή CO2:όχι Παράμετροι: pH: 8,2 Γενική σκληρότητα (GH): 15 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 12 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Αλλαγές νερού: 30% κάθε βδομάδα Θερμοκρασία: 26,5 ¶λλες πληροφορίες: Το ενυδρείο δουλεύει 8 μήνες. Όλα τα σχόλια καλοδεχούμενα ![]() Φωτογραφία:
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ καλο το ενυδρειο σου!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο σου ειναι πολύ ομορφα στημενο ! Μπράβο!
Παρόλα αυτά εχω μια ενσταση....5 Pseodotropheus Acei Msuli “yellow tail”, 3 Pseudotropheus Acei Ngara “ white tail” Αυτά εχουν πού μεγάλο τελικά μέγεθος και σε συνδυασμό με το μεγάλο αριθμο που έχεις νομίζω ότι όταν θα ασφυκτιούν σε αυτό το ενυδρειο. Ειναι ενηλικα ? Εγω σε παρομοια λίτα ειχα 4 και μου φαίνονταν πολύ μεγάλα για τετοιο ενυδρειο.... Ευτυχώς που σαν συμπεριφορά τουλαχιστον δεν θεωρουνται ιδιαιτερα επιθετικα . Για τα demasoni το ειπες και μονος σου οποτε δεν σχολιαζω.....θελουν 8+ ατομα μαζι... |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο νικο,παρα πολυ καλο,τελειο!!!!!!!!!αλλα με αυτα τα λιτρα μηπως θα επρεπε να πας σε αλλη λιμνη;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο πολυ ωραιο το ενυδριο σου και βιτοπικοτατο με τις πετρες με την αλγη!Να σου ζησουν και τα μωρα λαμπιντο που εχεις βλεπω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Μάρκο έχω και μικρά από γέννα, καλά είδες.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ενυδρείο Νίκο!!
(διαφωνώ με την μίξη των 2 διαφορετικών acei γιατί σίγουρα θα έχεις μιξ απογόνους) |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεόβουλε από συνχομπίστα που τα πήρα έχει συνέχεια αναπαραγωγές στο ίδιο ενυδρείο και από τα 2 Acei χωρίς υβρίδια. Δεν ξέρω αν έτυχε, πάντως μένει να το διαπιστώσω. Σίγουρα αν υβριδίσουν τότε θα τα χωρίσω.
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο και πολύ προσεκτικά στημένο το ενυδρείο.Πιστεύω πως πράγματι θα πρέπει να έχει το νου σου για τυχόν υβρίδια.Μπράβο.Πανέμορφο.
|
|||
|
|||
![]() ![]() ΑΚΥΡΟ.τωρα ειδα οτι εχεις βαλει. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο και σωστα στημενο!
Για το θεμα των acei συμφωνω με τους προλαλησαντες! Εχε το νου σου! Καλη συνεχεια!
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαιρεσαι καλο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το φυτεμενο νταμαρι σου!!!
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφο το ενυδρείο σου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελειο πολυ ομορφο
![]() ![]() αχχχ τα λιτρα!!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια όπως επίσης και για τις παρατηρήσεις.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το ενυδρειο!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!
Τα Demasoni έχουν βγεί ήδη, όσο για τα Acei με βάλατε σε σκέψεις και σκέφτομαι να βγάλω το ένα απο τα δύο έιδη (μετα το καλοκαίρι μάλλον). Οπότε έχω μία ερώτηση ![]() Θα βάζατε 4ο είδος σε αυτά τα λίτρα και αν ναι τι θα βάζατε???
|
||||
|
||||
![]()
Εγω Νικο αν θα εβαζα κατι θα εβαζα pseudotropheus elongatus mpanga αφου εβγαλες και τα demasoni δεν θα εχουν προβλημα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο το ενυδρειο σου!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO 400 - Malawi / Mbuna | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 24 | 03-10-10 20:44 |
malawi non-mbuna ενυδρειο | sagoth | Malawi | 27 | 02-04-08 13:28 |
Rio 180 Malawi Mbuna | Moutralewn | Malawi | 14 | 08-02-08 09:20 |
220L malawi mbuna | Giannis-malawi | Malawi | 0 | 13-04-07 18:36 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |