|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σε ολους...Στο ενυδρειο μου αυτη την στιγμη εχω guppy.Πηγα σημερα το πρωι σε ενα μαγαζι με ενυδρεια και τετοια να παρω μια φυτικη τροφη να εχω για βασικη και εχω σπιτι μου και μια που ειναι μιξη απο φυτικα και ζωικα συστατικα που σκεφτομαι να την ριχνω 2 φορες την εβδομαδα....Επεισης εχω κατι αποξηραμενα bloodworms της sera που σκεφτομουν να τουσ δινω 1με 2 φορες την εβδομαδα...Ο τυπος ομως στο μαγαζι μου ειπε πως τα σκουλικακια δεν ειναι καλη τροφη για τα γκαπι και γενικως για τα ζωοτοκα γιατι τους δημιουργει κατι βακτηρια...Ισχυει κατι τετοιο?
(εγω για καλο και για κακο πηρα και μια καταψυγμενη τροφη να τους δινω αντι για τα σκουλικια αλλα ειμαι περιεργος να δω αν ισχυει αυτο που μου ειπε)
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περι TDS... | kwstas_original | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 12-08-10 22:22 |
aquaristic.tec Artemia Salina FD και FreshDelica bloodworms | Teo | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 10-11-08 19:09 |
TETRA FRECH DELICA whole bloodworms! | deMetrIs | Bettas | 13 | 27-06-06 14:13 |
Περι Τ5/Τ8/PC ..... | Discos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-09-05 22:17 |
Bloodworms σκέτα; | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-05-05 08:04 |