|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια χαρα σε ολους!
Μια ερωτηση... Στις εβδομαδιαιες αλλαγες ειναι απαραιτητο να βαζω αντιχλωριο και βακτηρια? Το νερο μου ειναι απο φιλτρο Α/Ο, του οποιου τα προφιλτρα ανθρακα αφαιρουν χλωριο και μεταλα (θεωρητικα τουλαχιστον...) οποτε ποιος ο λογος να βαζω αντιχλωριο? Της τετρα αυτο που βαζω εγω εχει και καποιες βιταμινες και καποια στοιχεια που λεει οτι βοηθουν τα ψαρια και τα βακτηρια απ'την αλλη...αξιζει να το βαζω για αυτα ή οχι?εσεις τι κανετε? Βακτηρια τωρα υπαρχουν αρκετα σε ενα στρωμενο ενυδρειο (στο φιλτρο του, στο υποστρωμα κλπ)οποτε δεν το βρισκω απαραιτητο να βαζω καθε φορα που κανω μερικη αλλαγη νερου...και τουλαχιστον οπως την κανω εγω...το φρεσκο νερο που μπαινει μεσα στο ενυδρειο βρισκεται ηδη στην ιδια θερμοκρασια οποτε δεν σκοτωνει ας πουμε τα βακτηρια που υπαρχουν στο ενυδρειο. ασε που αν εβαζα κρυο νερο βρυσης θα σκοτωνα και τα ψαρια σιγα σιγα ουτως ή αλλως... ![]() τι λετε? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιχλώριο | sailim | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 12-02-10 17:00 |
πόσο αντιχλώριο στην αλλαγή νερού; | manolis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 03-02-09 20:01 |
Βακτήρια και αλλαγές νερού | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-02-08 13:33 |
βρασμος αντι αντιχλώριο | Θανάσης | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 4 | 20-06-06 12:54 |
Αντιχλώριο - προσθήκη κατά την αλλαγή νερού; | Strahos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 21-02-06 17:59 |