|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα παρει πριν μηνες 2 boesmani αρσενικες, νεαροτερες τοτε ειχαν μια κιτρινη αποχρωση απ τη μεση και κατω τωρα λοιπον πιο ωριμες πλεον η μια εχει αρχισει και περνει ενα κιτρινοπορτοκαλι απιστευτο χρωμα η αλλη ειναι κιτρινη ελαφρα κοντα στα θυληκα και οταν ερχεται το αλλο αρσενικο γινεται <<αχρωμο >>
Συνηθισμενος λοιπον απ τα σκαλαρια που επεφτε το ξυλο της αρκουδας μεχρι να βγει ο αρχηγος πλεον εχω παραξενευτει γιατι δεν εχω δει τετοιες συμπεριφορες ενω ειναι ξεκαθαρο ποιος ειναι ο αρχηγος η απορια μου ειναι ομως οτι ειναι πιο μικροσωμο απο την υποταγμενη ασενικη πως γινεται αυτο???? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγης συνεχεια... | dimitrisemm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 04-11-10 21:14 |
κρυβονται συνεχως... | zweet | Malawi | 20 | 30-10-10 22:58 |
ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | jmrkvr | Αναπαραγωγή | 11 | 04-02-10 06:35 |
να συνεχισω ή οχι?? | dinos99 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-06-08 07:28 |