|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ανοιξα νημα γιατι οι ερωτησεις μου ηταν διασπαρτες σε δυο νηματα...τωρα αλλωστε εχουμε και φωτο...
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- στο πλαστικο δεν καθεται με τιποτα..υποθετω θελει καρφακι ή παξιμαδι..για πειτε..θελω να το κανω με τον σωστο τροπο ,οχι με καμια πατεντα ![]() ------------------------- η τριτη φωτο δειχνει(η καλυτερα προσπαθει) εκεινο το μικρο πλαστικο "μανταλακι" στο εσωτερικο του καπακιου(sic)...δυο ειναι το ενα στο αλλο ακρο βρισκεται δεν χρειαζεται να το φωτογραφησω ιδιο ειναι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 11-05-11 στις 17:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λαζαρε, επειδή έχω το ίδιο καπάκι να σε ρωτήσω από μέσα τί έχει;;; Θέλω να πω τι πιάνεται από τα μανταλάκια που λες;;
|
|||
|
|||
![]()
Τιποτα οπως το βλεπεις...το εσωτερικο στην τριτη φωτο ειναι εκεινο το λευκο μικρο "μανταλακι" το οποιο δεν πιανει ουτε μπαινει πουθενα
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως έκανα κατι απλό και εβαλα 3 λάμπες. Το καπάκι όταν το πήρες το ενυδρείο τι λάμπες φορουσε;;
|
|||
|
|||
![]()
την μητρικη του...την 24αρα Τ5...το θεμα ειναι πως δεν θελω να κανω πατεντα..θα χει κατι που τις τοποθετεις..καρφι θα ναι,παξιμαδακι θα ναι..κατι τελος παντων..δεν μπορει
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να καταλαβω βρε Λαζαρε, πριν ειχε φθορίου Τ5;;;; Και πώς ηταν στηριγμενη στο καπακι;;; Αν βγαλεις τις ταπες απο έξω και αυτό το πλαστικό από την τρύπα, δεν κάνεις δουλειά με βιδα και παξιμαδακι λεπτό;;
|
|||
|
|||
![]()
1. πιαστράκια εννοώ όπως αυτά που φαίνονται σε αυτό το ποστ
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...22&postcount=4 2. αν ανοίξουν οι τρύπες από τα μικρά καπάκια που λέγαμε μπορείς να περάσεις από μία βίδα (με ροδελίτσα μαζί για σιγουριά) και να σταθεροποιήσεις τα πιαστράκια (ούτε κι εγώ ξέρω πως λέγονται) πάνω στο καπάκι του ενυδρείου. Καλό είναι τα πιαστράκια αυτά να τα καλύψεις με θερμοσυστελλόμενο μακαρονάκι για να μην σκουριάσουν. |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια ..κατατοπιστικοτατος..να σαι καλα
![]() ελπιζω να βρω σερρες..αυριο θα μαι θεσσαλονικη οποτε λογικα πρακτικερ θα χει ------------------------- το φτιαξα τελικως με τις μεγαλες τρυπες...πυρα δυο βιδες με τα παξιμαδια τους τα στριψα και τελος...ελπιζω να ναι οκ ![]() ακομα απορω πως στησαν την μητρικη λαμπα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 13-05-11 στις 18:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() τίποτα καλύτερο από μια πατεντιά χεχε |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ροδελιτσες κτλ δεν χωρουσαν...μονο παξιμαδι και βιδα...ειναι λιγο ασυμμετρο ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαμπα με ακροφυσια...να την παρω? | Λάζαρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 15-05-11 23:19 |
στεγανα ακροφυσια τ8 | dimis_george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-09-10 14:24 |
ακροφυσια | megle | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-03-10 12:24 |
Στεγανα ακροφυσια | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 05-04-09 21:53 |