|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον ξεκιναω και θελω βοηθεια για να το κανω τελειο!
1,51/56/61 Με την νεα χρονια θα εχω στο σπιτι μου το τελευταιο μου ενυδρειο για να τα επομενα 10 χρονια (ελπιζω να μην κανω μεγαλυτερο). Εχω ενα φιλτρο eheim professional 3 2073 το οποιο θα ειναι το βοηθητικο τι φιλτρο να παρω για να συμπληρωσω τα κενα? Αντι για αφισα τι μπορω να βαλω για backround γιατι παντα κατι δεν καθετε σωστα στην αφισα. Που μπορω να βρω μεγαλες πετρες στρογγυλες που λεγονται η τουρκικες η πολίτικες ειναι πορτοκαλι με ασπρες γραμμες? Ειχα παει στα LEROY MERLIN στην θεσσαλονικη και του ειχαν μεινει μονο 3 πετρες καιι δεν ηξερε ποτε θα φερει παλι. Σε αυτα τα λιτρα μπορω να βαλω και 2ο ειδος τροφεους μεσα? Ολες οι αποψεις και οι γνωμες θα ειναι σεβαστες και παρακαλω πολυ τους εμπειρους (στο κομματι τροφεους να με βοηθησουν).
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στεινω 500λιτρο helpp | diafana | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 30-05-10 16:42 |
500λιτρο μετα απο 2 μηνες | Nik25 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 85 | 16-01-09 14:34 |
στην αναμονη για την γεννα !!! | bazz! | Ζωοτόκα | 6 | 27-05-04 01:18 |