|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα βάλώ στα 2 νταμάρια μου αρκετές ρίζες βαλενσινέριες και κάποιες ανούμπιες barteri.
Έχω όλη την σειρά λιπάσματων της seachem οπότε λέω να κάνω λίπανση και στα νταμάρια με όλα τα λιπάσματα. Τι δοσολογία να βάλω? Προσανατολίζομαι για μια φορά την εβδομάδα μετά την αλλαγή του νερού. Τι δοσολογίες να βάλω?
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα έλεγα να μην βάλεις τίποτα. Τα συγκεκριμένα φυτά δεν έχουν ανάγκη (ίσως καμιά ταμπλέτα στη ρίζα της βαλισνέρια)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε σίδηρο για το κιτρίνισμα και τις τρύπες?
Πιο πολύ αυτό φοβάμαι. Ταμπλέτες έχω για τις ρίζες.
|
|||
|
|||
![]()
Όπως σου λέει κι ο έμπειρος φυτεμένος/νταμαράς παραπάνω, μη βάλεις τίποτε προληπτικά, αν παρουσιάσουν κάποια έλλειψη, συμπληρώνεις τότε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οι βαλισνεριες δεν εχουν αναγκη σχεδον για τιποτα...με ενα γενικό λιπασμα 1 φορα την εβδομάδα θα χασεις ολο το ενυδρειο από το πρασινο σε κανα 3μηνο....
|
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οταν λες οτι θα χασεις ολο το ενυδρειο απο το πρασινο τι εννοεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα αναπτυχθούν τόσο πολύ οι βαλισνεριες που δεν θα βλέπει τιποτα....
Η βαλισνερια είναι πολυ ευκολο φυτό που μπορεί να ριζώσει και πάνω στο βράχο (όταν δεν έχει που αλλού να πάει). Σε ένα παλίο σεταπ του ενυδρείου μου οι δρομείς περνουσαν κατω από ξυλα βραχους και λοιπά διακοσμιτικά και μετά απο 5 μήνες ειχε διαδοθεί σε όλο το ενυδρείο (αφου και εγώ δεν το περιόριζα με κλάδεματα) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νταμάρι 240 λτ | paliosdimitris | Malawi | 28 | 30-04-11 16:28 |
Φυτά! | vag0s | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 5 | 17-08-10 09:37 |
Πρόβλημα με φυτά...φυτά σουρωτήρι | Nodas.K | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 14-06-10 16:54 |
Τι εχουν τα φυτά μου ? | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 12-12-07 17:24 |
KH-CO2 και φυτά. | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 25-01-06 23:51 |