|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ο αναλογικός απο το ΙΚΕΑ, αλλα όλοι οι αναλογικοί εχουν τον ίδιο τροπο ρυθμισης νομίζω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, γιατί δεν θυμάμαι πως να τον ρυθμίσω τον άτιμο;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γυρνάς το κεντρικό τμήμα με το βελάκι ώστε να δείχνει την σωστή ώρα, κατεβάζεις τα καρφάκια από την ώρα που θέλεις ν' ανάβει
το φως μέχρι την ώρα που θα κλείνει και τον βάζεις στην πρίζα. Το κουμπάκι στο πλάι, να δείχνει το ρολογάκι. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Κώστα. Θα το φτιαξω και θα δω αν θα είναι αναμένο το φως αυριο το πρωί....
|
|
||||
|
||||
![]()
μολις πηρα και εγω τον χρονομετρητη απο τα ικεα αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως τον ρυθμιζεις
μπορει καποιος να πει λιγο με λεπτομεριες??? |
|
|||
|
|||
![]()
λεει πιο πάνω αναλυτικότατα!
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω πως καταλαβα πως λειτουργει
θα το βαλω τωρα στις 21:30 αν και το εχω οτι θα ειναι 22:30 λογω της αλλαγης της ωρας και εχω κατεβασει ολα τα καρφακια απο τις 9:00 μεχρι τις 21:00 εχω μια απορια: αυτο θα δουλευει συνεχως ή καθε μερα θα θελει ρυθμιση απο την αρχη??? |
|
|||
|
|||
![]()
Θα δουλεύει συνεχώς.
|
|
||||
|
||||
![]()
μονο οταν εχεις διακοπη ρευματος
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω κ εγώ 2 από αυτούς τους χρονοδιακόπτες του Ικεα μετά από λίγο καιρό άρχισαν να ακούγοντέ από μέσα τα γρανάζια τους.Και επειδή είναι στο δωμάτιο μου συνέχεια τους ακούω το βράδυ.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάρκο145, δοστου κανα δυο σφαλιάρες... Δεν κανω πλακα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχα
Σπυρο το εκανε και σε μενα αυτό με τον θορυβο και μετα απο 2-3 ταρακουνίματα ηρθε στη θέση του! Ουτε γατα ουτε ζημιά! |
|
|||
|
|||
![]()
τα κανω ολα αυτα και τιποτα δεν γινεται
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις?τι κανεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
τι ειπε το ατομο αα ρε delta με εκανες και γελασα!!!!
καλο πολυ καλο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα πως γινετε και ολοι οι φοιτητες στα Γιαννενα εχετε προβλημα με τους χρονοδιακοπτες? στα τζαμπο παντως που τους αγοραζω εχουν 3,99ε και χωρις θορυβο νυχτερινο.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω εκπαιδεύσει τους δικούς μου να κάνουν θόρυβο μόνο όταν λείπω (τη μέρα δηλαδή)
![]() Αυτό με τα χτυπήματα θα το δοκιμάσω παντως... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ψηφιακους μηπως θες να πεις?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
τον βαζω το διακοπτη στο ρολοι..κανω οσα ειπατε και δεν γινεται τιποτα...δεν λειτουργουν..ή κανω καποια γκαφα
|
|
||||
|
||||
![]()
ο πλαινος διακοπτης να ειναι στο ρολογακι
σηκωσε ολα τα μαυρα καρφακια γυρνα το ετσι ωστε να δειχνει την σωστη ωρα(την ωρα που θα τον βαλεις στην πριζα δλδ) κατεβασε τα μαυρα καρφακια απο την ωρα που θελεις να αναβει το φως μεχρι την ωρα που θελεις να σβηνει (εννοειται οτι τον διακοπτη της λαμπας τον εχεις ανοιχτο!!!) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ναι μωρε τον γενικο δεν ειχα ανεβασμενο...
![]() πλακα κανω..θα ξαναδοκιμασω... ------------------------- και παλι τιποτα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 08-04-11 στις 23:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ειναι χαλασμενος???
εγω δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρε ενα ψηφιακο να ξεμπερδευεις
|
||||
|
||||
![]()
με τον πλαινο διακοπτη αναβει η λαμπα;
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν ειναι στη θεση που δειχνει το ρολογακι λειτουργει ο χρονοδιακοπτης
οταν ειναι στη αλλη θεση ειναι μονιμα αναμενη |
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγες (οπως να κατεβασουμε η να ανεβασουμε καποια καρφακια) ενω ειναι σε λειτουργεια μπορουμε να κανουμε???
|
|
|||
|
|||
![]()
σημερα δουλεψαν!
![]() ποιος ξερει τι γκαφα εκανα? ------------------------- το βρηκα δεν ειχα υπομονη...στο τεστ που εκανα για να κλεισουν δεν εκλειναν γιατι δεν ειχα υπομονη!! εβλεπα την γραμμη ακριβως πανω στο κλιπ που ηταν ανεβασμενο και ελεγα δεν λειτουργει και ξαναδοκιμαζα! ντοινκ...θελει να περιμενεις λιγη ωριτσα.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 21-04-11 στις 12:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οδηγίες για το στήσιμο βάσης rio 240. | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-12-10 14:12 |
Σχετικά με χρονοδιακόπτη.. | daron | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 30-08-10 15:55 |
Ερώτηση για χρονοδιακόπτη με dim | ko$ta$ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-04-09 20:40 |
Skimmer δίχως οδηγίες χρήσεως! | drade | Φίλτρανση | 17 | 04-03-09 21:37 |
Αεραντλία,χρονοδιακόπτη και αυτόματη ταϊστρα | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 06-03-08 13:00 |