|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα aquarists
λοιπόν μετά από αρκετό ψάξιμο το ενυδρείο μου που θα φιλοξενίσει malawi κιχλίδες είναι στην πορεία του ![]() 1,90 x 0,40 x 0,50 και καθαρά λίτρα φαντάζομαι κάτι κάτω απο 350. Σήμερα παρείγγειλα και το φίλτρο: http://www.eheim.de/eheim/inhalte/in...ail_37479_ehen (Eheim 3 2180) Ο λόγος που πήρα τόσο μεγάλο είναι ότι θα κάνω overcrowding στο ενυδρείο και δεν μπορείς ποτέ να έχεις πολλές φορές γύρισμα νερού.. Η ερώτηση μου είναι αν ο θερμοστάτης 500w μήπως είναι υπερβολικός για τα λίτρα μου, μην έχω άσκοπη κατανάλωση ενέργειας δλδ. Η αν απλά θα δουλεύει λιγότερο για να κρατάει την θερμοκρασία και θα είναι το ίδιο πράγμα στην κατανάλωση ενέργειας. Δεν ξέρω πως είναι και ο θερμοστάτης σε built-in mode σε φίλτρα eheim, μπορώ αν θέλω να τον αλλάξω με κάποιον πιο μικρό; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY EXTERNAL FILTER | posidwnas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-10-10 15:03 |
Πρόβλημα με thermo-filter eheim | Zorba_The_Freak | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 21-10-06 09:25 |
Filter babys | Obelix(Reifen) | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 18-02-05 05:11 |
Filter starter | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 18:33 |