|
|||
|
|||
![]()
Δεν είμαι σίγουρος που πρέπει να αναρτήσω το θέμα.
Εχω μία αεραντλία της schego και η απόδοση της εχει πέσει δραματικά. Μετά βίας βγάζει αέρα. Έχω κάνει κάτι λάθος η είναι φυσιολογική φθορά; Αν ναι υπάρχει τρόπος να την φτιάξω; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
κοιταξε το σωλινακη μιπως εχει νερο μεσα ή ειναι λερωμενο (γλιτσα) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1)Ποσο καιρο την εχεις 2)Αν το σολινακι εχει βουλωσει ή εχει καμια γωνια και δυσκολευεται να περασει ο αερας 3)Το μερος που την ειχες δηλαδη μην ητανε πανω σε κανενα balaced απο τις λαμπες... Παρολα αυτα εσυ το μονο που κανεις ειναι να την συνδεσεις με το σωλινακι και να το βαλεις στο ενυδρειο σε καμια αεροπετρα ή τα διακοσμιτικα που υπαρχουν. |
|
|||
|
|||
![]()
Την εχώ δύο χρόνια και έκανα όλους αυτούς τους ελέγχους.
Δεν υπάρχει προβλημα ούτε με το σωληνάκι ούτε με την θέση της. Μάλλον τα έφαγε τα ψωμιά της ![]() Ευχαριστώ πολύ πάντως! |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει ένα στρογγυλό φιλτράκι αέρος από κάτω.
Βγάλτο και κοίτα αν πετάει αέρα, μήπως έχει βουλώσει από τη βρωμιά. Επίσης βεβαιώσου ότι η ροδέλα η μαύρη που ρυθμίζεις την έξοδο του αέρα δεν έχει για κάποιο λόγο ξεβιδωθεί και δοκίμασε αν βγάλεις το σωληνάκι να δεις αν χτυπάει το χέρι σου αέρας με ικανοποιητική ένταση.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Tiποτα κοιταξε να παρεις αλλη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει να χάλασαν τα λάστιχα μέσα από την πολυκαιρία.
Σε μερικές μάρκες υπάρχουν ανταλλακτικά λάστιχα, ψάξτο. |
|
|||
|
|||
![]()
αυτη η μαυρη ροδελα που λες, πως πρεπε ναναι ακριβως,γιατι ειτε την βιδωνω, ειτε την ξεβιδωνω το ιδιο μου φαινεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι η μεμβρανη. Με τον καιρό φθειρεται. Μπορεις να την αλλαξεις.
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...fID=&show=grid
|
||||
|
||||
![]()
παρε μια καινουργια .. δεν ειναι ακριβες..
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aεραντλία | Aquablue | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 15-11-10 23:49 |
Αεραντλία | valantis315 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 18-08-10 22:56 |
Diy Co2 & Αεραντλία ???? | stratosss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 05-05-10 19:28 |
Αεραντλία !!! | pagos4 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-04-10 14:17 |
αεραντλία | liana | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-07-07 17:23 |