|
|||
|
|||
![]()
πρεπει να τους κανουμε μπανιο???
|
|
||||
|
||||
![]()
να κανουν ναι! να τους κανουμε εμεις...εξαρταται πως το εννοεις.
καλο ειναι να ραντιζουμε τα πουλια με ενα ψεκαστηρι καθαρο, για το σκοπο αυτο και μονο, με ελαφρα χλιαρο νερο. και τους αρεσει αλλα και μετα αφοσιωνονται στην περιποιηση του φτερωματος τους. επισης μπορεις να τους βαλεις και ειδικη μπανιερα που πωλειται στα πετ αν ειναι μικροσωμο ειδος. αλλιως ενα ρηχο δοχειο με νερο. αν ειναι πολυ εξημερωμενοι και τους βγαζεις απο το κλουβι μπορει ακομη και να πηγαινουν μονοι τους κατω απο τη βρυση που τρεχει και να κανουν μπανιο. ο δικος μου συνηθως κανει στη ντουζιερα πριν μπω εγω για μπανιο. ετσι αφου με κανει λουτσα με τα τιναγματα μου...πρεπει να κανω κι εγω μπανιο μετα... ![]() υ.γ. ειμαι υπερ του να μη πεφτει νερο στον πατο του κλουβιου γιατι αναπτυσσονται μυκητες. αν βγαινει ο παπαγαλος απο το κλουβι..καλυτερα εκτος κλουβιου το μπανιο.
Last edited by Πάνος; 10-04-2011 at 11:32. |
|
|||
|
|||
![]()
ειδα σε βιντεο οτι τους κανουν κανονικο μπανιο στην μπανιερα
|
|
||||
|
||||
![]()
Με ή χωρις αφρολουτρο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αφρολουτρο κερακια ρομαντικη μουσικη και τα λοιπα δηλαδη?? η απλως να μπει κατω απο τη βρυση που τρεχει στη μπανιερα?? τι εννοεις "κανονικα"??
"κανω εναν παπαγαλο μπανιο" μπορει να εμηνευτει διαφορετικα απο τον καθενα...απο σωστα εως καταστροφικα. βαλε το βιντεο να σου πουμε γνωμη.
|
|||
|
|||
![]()
τον βαζουν στην μπανιερα σε ενα ξηλακι και τα βρεχουν τον κανουν σαν πατσαβουρι και μετα τον διπλονουν με μια πετσετα και τον στεγνονουν
|
|
||||
|
||||
![]()
κατι τετοιο κανει και ο δικος μου αλλα μονος του. αφηνεις το πουλι να σου δειξει αν θελει μπανιο η οχι εφοσον μιλαμε για εκτος κλουβιου.
πετσετα ποτε. απο μονος του θα τιναξει τα φτερα του και θα τα περιποιηθει... η πετσετα μπορει να αφαιρεσει το "κερινο" στρωμα στην επιφανεια των φτερων του.
|
|||
|
|||
![]()
1000 ευχαριστο δεν ξερω πως να σε ευχαριστισω
------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by vila; 10-04-2011 at 11:49. Reason: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ανεβαστε κ καμια φωτο να δουμε τους παπαγαλους!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[IMG]file:///N:/%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1015.jpg[/IMG]
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτα ειναι τα κοκατιλ μου
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφα!!!!!!!!!! ειχa κ εγω κ τα χαρισα...
![]() κ τωρα θελω να παρω παλι! τωρα ομως εχω ενα lovebird. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
επισης λαθος και η χρηση πετσετας.
|
|||
|
|||
![]()
τι παπαγαλο εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
1 maximillian pionus http://www.google.gr/images?hl=el&q=...w=1419&bih=715
|
|||
|
|||
![]()
φανταστικος παπαγαλος
|
|
||||
|
||||
![]()
Γενικώς τα πουλιά κάνουν μπάνιο πρωινές ώρες ... και είναι καλύτερα για να προλάβει να στεγνώσει το πτέρωμα τους ... πριν κουρνιάσουν.-
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Αρωστια παπαγαλων? | maikl | Άλλα ζώα | 3 | 08-08-2007 13:42 |
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΛΑΚΩΝ ΚΟΡΑΛΛΙΩΝ | Vasilis | Κοράλλια | 4 | 29-11-2004 23:08 |
Φροντιδα ανεμωνης που ηρθε κατα "λαθος" | stergios | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 17-10-2004 12:33 |