|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο τρέχει εδώ και ένα χρόνο περίπου και ο μονομάχος μπήκε πριν μερικές μέρες...με την πρώτη ευκαιρία θα βγάλω καλύτερη φώτο τον μονομάχο...είναι πολύ δραστήριος ακόμα!
Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 25x25x30 Συνολικά Λίτρα: 19 Οργανισμοί Φυτά:Vallisneria nana,Moss ball,Anubia nana,Pitsia Ψάρια: 1 x Betta ¶λλα είδη: 1 x Anentome Helena, 2 x Blue Apple Snail, 5 x Red Cherry Διακοσμητικά υλικά Φόντο: - Πέτρες: - Ξύλα: 1 Ρίζα ¶λλα διακοσμητικά : - Υπόστρωμα: - Βυθός: Μαύρο χαλίκι Φωτισμός Πηγές φωτισμού : 1x8W cold white(βιδωτή) Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: Εσωτερικό Φίλτρο Dennerle nano filter Θέρμανση/ Ψύξη: Θερμοστάτης Tetratec 50W / - Λίπανση: - Παροχή CO2: - Διατροφή: Bloodworms αποξηραμένα,flakes Παράμετροι pH: 7.2 Γενική σκληρότητα (GH): Δεν έχω μετρήσει Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Δεν έχω μετρήσει Αμμωνία (ΝΗ3): 0 mg/l Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 mg/l Νιτρικά (ΝΟ3): ~5 mg/l Μέση Θερμοκρασία (°C): 26 Συντήρηση Αλλαγές νερού: 30% κάθε Σαββατοκύριακο Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: Προετοιμασία με Biotopol plus JBL Φωτογραφίες: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο!!!!
2 ερωτησουλες.... το χελενα δεν σου πειραζει τα σαλιγκαρια??? και ο μονομαχος τις γαριδες????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όχι..τίποτα απ'τα 2 δεν συμβαίνει!το helena με τα apple είναι πολλούς μήνες μαζί και δεν έχω παρατηρήσει τίποτα..ο μονομάχος με τις γαρίδες ασχολήθηκε μόνο την πρώτη μέρα που μπήκε.. |
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να παιζει ρολο η σηρα με την οποια θα μπει καθετι στο ενυδρειο!!!! εγω εχω ηδη τον μονομαχο και σκεφτομαι να βαλω καμια γαριδουλα...... και φοβαμαι μηπως μου τις τρωει
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!καλη συνεχεια!
|
|
|||
|
|||
![]()
To helena θα ασχοληθεί μόνο με τα μωρά apple snail, τα μεγάλα δεν τα πειράζει.
Το ίδιο συμβαίνει και με τον μονομάχο θα φάει τις νεογέννητες γαρίδες τις μεγάλες δεν τις πειράζει. |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος ο μονομαχος... ανεβασε αν μπορεις καλυτερες φωτος να τον θαυμασουμε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano Cube Betta Tank | gta__156 | Bettas | 17 | 08-06-10 20:41 |
Φως για nano cube 7lt | ant-mi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-11-09 20:39 |
nano cube | klkwnsta | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 18-04-09 19:14 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |