|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ζωοτοκων ομως..βαζω γυρω στα 45 γρ αλατι στα 85 με 90 λιτρα ...
με το νερο της αλλαγης να ποτιζω τα φυτα στο μπαλκονι? ή θα μου γινουν πασοκ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λάζαρε καλησπέρα. Από τη στιγμή που ρίχνεις αλάτι δεν θα στο συμβούλευα. Με τον καιρό οι συγκεντρώσεις αλάτων θα αυξηθούν και τελικά θα δημιουργήσεις πρόβλημα στα φυτά σου. Ελάχιστα είναι τα φυτά τα οποία αντέχουν σε εδάφη με αυξημένη αλατότητα.
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για την απαντηση..να σαι καλα
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω πχ που δεν εχω αλατι, με κανονικες σκληροτητες και νιτρικα γυρω στα 30-40 κανει να το ριχνω στις γλαστρες στο μπαλκονι??? μην με κυνηγαει μετα η μανα μου!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι, αλλά θα σε κυνηγάει έτσι κι αλλοιώς....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα με κυνηγαεθ ηδη που εχω φερει τα ενυδρεια μεσα στο σαλονι και σε λιγο θα βαλω και βαρελια πλαστικα στο μπαλκονι....
αλλα γιατι θα με κυνηγαει ετσι και αλλιως....? ξερεις κατι που δεν ξερω...?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μάνα είναι... δεν χρειάζεται δικαιολογία, άλλοθι και αφορμή για να σε κυνηγήσει.... γι'αυτό και μάνα είναι μόνο μια....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψαρια και φυτα για σκληρο νερο | spiros06 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-11-10 14:51 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΟ ΑΛΑΤΙ | KYOSHOEXTREME | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 31-01-10 20:18 |
ποσο αντεχουν τα φυτα χωρις νερο; | karxarini | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-10-09 16:01 |
νερο και φυτα ενυδρειου | loverman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 08-06-09 05:26 |
ενυδρειακο αλατι? | mariannos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-01-09 23:01 |