|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας....
έχω ενυδρείο 70 λίτρων φυτεμένο με τα εξής φυτά: Microsorum pteropus Anubia nana Valisneria americana (natans) Echinodorus blecheri Cabomba caroliana Οι τιμές του νερού μου είναι: Ph: 7.2 NO2: 0 NO3: 10 mg/lt NH3/NH4+: 0 Kh: 6 14> Gh >7 Δεν κάνω χρήση CO2 Σήμερα παρατήρησα πάνω στο φύλλο της Anubia, κάτι σαν χνούδι, ακριβώς όπως είναι ο "κλέφτης" που τον σκορπά ο αέρας.....Δεν μπορώ να σας το περιγράψω αλλιώς, για αυτό το λόγο σας επισυνάπτω τη φωτό και το κυκλώνω... Τι μπορεί να είναι? Εϊναι είδος άλγης ή αυγά? Το δεύτερο το θεωρώ σχεδόν απίθανο, αφού το ενυδρείο μου έχει 8 Neon Tetra, 4 corydoras panda και 1 σαλιγκάρι Neritina sp (Red onion Neritine). Φοβάμαι μήπως είναι καμιά ασθένεια όπως αυτή http://www.ehow.com/about_5583765_ty...nt-fungus.html Ποια η γνώμη σας? Σας ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν αυγα απο σαλιγγαρια φαινονται δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ανησυχεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=51303
Εκει που λεει (στο αριστερο βιντεο) Αυγά σαλιγκαριών, μικρά σαλιγκάρια Επισης κοιτα εδω για το ειδος Bladder Snail : Physa fontinalis http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28398
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ
για την άμεση, αλλά κυρίως ορθή απάντησή σας.... Είμαι κατα 99% ότι είναι αυγά σαλιγκαριού και μάλιστα του είδους Physa fontinalis όπως πολύ εύστοχα παρατήρησες delta. Έχω αρκετά στο ενυδρείο μου και τα αφαιρώ με το χέρι, για αυτό το λόγο ψάχνω απεγνωσμένα ένα Clea Helena ώστε να κρατηθούν οι ισορροπίες.... Ευχαριστώ και πάλι... |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα δεν θα φτασει.
Ξεκινα με 3-4 να γεννησουν κιολας.
|
||||
|
||||
![]()
και μην ριχνεις πολυ τροφη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιριαθερινα με fungus. | doctor | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 24-12-10 02:15 |
Fungus?? | dessert | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 13-11-07 00:01 |
Fungus; | Steve | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 12-08-07 13:20 |
Body Fungus; | caverman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-03-07 16:08 |
fungus? σε mopani | HellRazer | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-03-04 22:55 |