|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλοι μου καλησπερα!Στο ενυδρειο μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=48835 εχω αρκετες αυγομενες red cherry,οι οποιες "αφηνουν" τα αυγουλακια τους στα φυλλα της ανουμπιας(πιθανον κι αλλου,αλλα δεν εχω δει που) και την αλλη μερα που κοιταω τα αυγουλακια πουθενα!!
![]() ![]() ![]() Ευχαριστω πολυ!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Red Cherry και αυγά corydoras | antricos | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 3 | 12-09-15 23:13 |
Ο μυθος για την επιστροφη των red cherry στην αγρια μορφη τους. | delta66 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 6 | 15-02-14 16:45 |
τα zebra nerite ειναι αυτα τα σαλιγκαρια που αφηνουν τα αυγα τους και δεν φευγουν? | faceck | Σαλιγκάρια | 14 | 13-06-11 14:30 |
Υπάρχει περίπτωση οι red cherry να τρώνε αυγά από ωοτόκα; | Μανος Θες | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 2 | 15-09-10 17:32 |
δεν τον αφηνουν να φαει! | reselie | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-03-10 12:26 |