|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑλησπερα σας φιλοι μου!
εχω ενα θεματακι με ορισμενα φυτακια, οχι σε πολλα σε κανα 2 ενω ολα τα αλλα ειναι μια χαρουλα προς το παρον. Σε μια κρυπτοκορυνα και σε μια ανουμπια κιτρινιζουν τα φυλλα με γοργους ρυθμους, κυριως στην κρυπτοκορινα ενω στην ανουμπια παρουσιαστικε πριν 2 μερες σε ενα φυλλο. Επισης στην συγκεκριμενη ανουμπια εδω και καιρο παρατηρω οτι σαν να πανιαζουν τα φυλλα και εμφανιζει εντονες πρασινες κιλιδες (πιθανον και αλγη, οχι τριχοειδης). Ενεργειες Λιπανση: Καθημερινα σιδηρο (ocean Nutrician) 2 Φορές την εβδομαδα Seachem Trace Test: Σιδηρος = 0.75 Νιτρικα περιπου 10 (μπορει και λιγοτερο, δεν εχω κανει το τελευταιο 10ημερο ελενχγο) Φωτισμος: 12 ωρες αλλα εναλλασομενος (ανατολη - δυση) με full φωτισμο 6 ωρες Κυριως το κιτρινισμα με απασχολει γιατι συνεχεια τα κλαδευω αλλα ευτυχως πετανε φυλλαρακια! Τι φταει?
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβληματακι με ευκολα φυτα! | yannakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 16-04-10 00:42 |
rio 180 προβληματακι | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 04-01-09 16:05 |
προβληματακι με bba | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 21-06-08 07:51 |
προβληματακι με vallisneria | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 18-06-07 09:29 |
προβληματακι | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 01-03-07 14:41 |