|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το επόμενο ενυδρείο που θα στήσω θα είναι ενα 90 καθαρα, με ενα ζευγάρι κονβικτακια ή firemouth. Τωρα, είμαι σε αναζήτηση συγκατοίκων.
Ψαχνοντας τα διαφορα ζωοτώκα, επεσα στο παραπάνω, οπου μου φαίνεται πολύ όμορφο, και ξεχωριστό. Είναι και ζωοτοκο, οπότε θα εχω δωρεαν τροφή για τις κιχλίδες. ![]() ![]() ![]() Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχετε δει πουθενά ποτέ, ή αν υπαρχει περίπτωση να έρθει μετά απο παραγγελία. Επίσης, αν εχετε πρόταση για κάποιο γατόψαρο/βυθοψαρο της κεντρικής Αμερικής θα ήθελα να την ακούσω! Ευχαριστώ πολύ! Υ.Γ. ενα λινκ για το ψαράκι που ψαχνω. http://www.aquahobby.com/gallery/e_H...ia_formosa.php
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dwarf puffer | GIAN_NIKOLA | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-12-09 18:05 |
Endlers Livebearer ? | xontros | Ζωοτόκα | 33 | 03-11-08 09:39 |
Seachem Livebearer Salt + GH | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-03-08 14:07 |
Endlers Livebearer ή fancy guppy, που μπορώ να βρω; | chrisx | Ζωοτόκα | 10 | 18-05-07 14:35 |
Endlers Livebearer | chemical mac | Ζωοτόκα | 7 | 21-02-07 16:46 |