![]() |
#1 |
πετ σοπ κ τζαμάς ΠΑΤΡΑ
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα....
ειμαι καινουριος στο χομπυ θελω να φτιαξω ενα ενυδρειο αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα το παρω ετοιμο ή αν θα το φτιάξω σε τζαμά..... ![]() ![]() ![]() θα μπορουσατε να μου προτινεται καποια καλα πετ σοπ στην πατρα??? οταν λεω καλα εννοω να ξερουν τι τους γινεται,οχι να προσπαθουν να πουλησουν το οτιδηποτε χωρις καν να ρωτησουν τι ψαρια εχεις ηδη... επισεις αν ξερετε να μου προτινεται καποιον καλο τζαμα που να ξερει να φτιαξει ενυδρειο,οχι απλα να το κολλησει......να το εχει ξανακανει δηλαδη ![]() ![]() αρχικα ελεγα να το φτιαξω μονος μου καθως ειναι πιο οικονομικο,αλλα αν το παρω ετοιμο,με λαμπες,φιλτρα,θερμοστατες,θερμομετρα,δεν θα ερθει τελικα πιο οικονομικο??? ευχαριστω ![]() |
|
Εμφανίσεις: 3830
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ | beat89 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 204 | 15-11-13 09:40 |
Συναντηση στην Πατρα.... | Takis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 22 | 26-03-07 22:17 |
Συνάντηση ΠΑΤΡΑ? | DimmyF | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 66 | 08-02-07 23:42 |