|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερρα, πρεπει να ταιζω κατι τα σαληγκαρια μου η βρισκουν απο μονα τους να φανε απο το βυθο?
|
|
||||
|
||||
![]()
παρε ταμπλετες αλγης. αν δεν εχεις καθολου αλγη θα πεινασουν...
|
|||
|
|||
![]()
Αν ταΐζεις αρκετά τα ψάρια σου και πέφτει τροφή στον βυθό, θα τρώνε απ' αυτή και από τις άλγες και δεν χρειάζονται τίποτε άλλο.
Καμιά ταμπλετίτσα για βυθόψαρα 1-2 φορές την εβδομάδα δεν κάνει κακό, ειδικά αν ταΐζεις μετρημένα και δεν έχεις καθόλου άλγες. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εριχνα και αγγουρακι και μαρουλι για τα ψαρακια και το ετρωγαν και μαλιστα τους αρεσε πολυ...
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να πετας και λιγη λιγη την πεθερα σου μεσα.
![]()
|
||||
|
||||
![]() χαχα!!! αν βαλω κανενα καρχαριακι.. μπορει...!!! αλλα δεν εχω ακομα πεθερα.. εικονικη εχω , κανονικη οχι ακομα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εξαλλου παντα λεμε οτι η προληψη ειναι καλυτερη. Ενεργουμε πριν οξυνθει το προβλημα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχω διαβασει οτι αν τους δινεις αγγουρι και τετοια μετα μπορει να αρχισουν να τρωνε και τα φυτα. οσο για αλγες ολο και κατι εχω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οι χελωνες μου δεν τρωνε! | αλεξανδρα | ¶λλα ζώα | 4 | 16-11-10 14:47 |
Τα SAE τρωνε τα μωρα απο gubby???? | mageiras293 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-03-09 07:33 |
co2 ΚΑΙ ΣΑΛΗΓΚΑΡΙΑ.... | kostasktl | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 05-04-08 12:13 |
λαχανικα τρωνε? | Dimi | Ζωοτόκα | 5 | 06-11-07 12:50 |
ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ!! | ginodim | Reefsafe | 3 | 03-04-07 16:34 |