|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα στη παρεα! θα ηθελα να μου πει εαν υπαρχει καποιος που εχει μεταφέρει το juwel rio 400 με ix??? κ εαν ναι τι μάρκα? θέλω να κανω καποια μεταφορα με opel vectra κατα ποσο ειναι εφικτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
παρε μετρο και μετρα
![]() παντως επειδη κι εγω το βεκτρα εχω το 250αρι μου πιστευω με πολυ ζορι θα μπει πισω για 400 λιτρα χλωμο.
|
|||
|
|||
![]()
στεργιο πολυ δυσκολο παρε μετρο κ ξεκινα απο που θα το μεταφερεις!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχεις καποιον φιλο που να χει αγροτικο η κανενα μεγαλο τζιπ πες του να σε βοηθησει αν οχι τοτε κανονισε μια μεταφορικη εταιρια (αν δν χωραει το αμαξι σου)
|
|
|||
|
|||
![]()
Με αντιστοιχο(avensis) χωρεσα ριο 300 στο πισω καθισμα.Αν χωρουσε το 400αρι θα το ειχα παρει....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν χωράει σίγουρα. Εγώ μετέφερα οριακά σε Opel Zafira με τα καθίσματα κατεβασμένα τo Jewel Vision 450 που έχει τις ίδιες διαστάσεις με το Rio.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα στρώσει άραγε ; | sitsena | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 22-10-09 22:29 |
χωραει αλλα? | johnny | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-10-04 01:35 |