|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια δεν ξερω αν εκανα σωστο για να δημοσιευσω αυτο θεμα σε αυτη τη κατηγορια...
Λοιπον το ενυδρειο ενος φιλου το εχει φτιαξει παρα πολυ ωραιο Δειτε αυτο το βιντεο ειναι δικο του ενυδρειο αλλα κι θελω να το κανω το ιδιο με αυτα τα δυο που βγαζει φουσκαλες (δεν ξερω τι δουλεια κανει)... βασικα δεν μου ειπε τιποτα... Μηπως γνωριζει κανενας απο σας να μου πει για να κανω το ιδιο στο δικο μου ... βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=pedcET95Qbs |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλε μου το ενυδρειο του φιλου σου μαλλον ειναι τιγκα στα ψευτικα φυτα...Αυτο με τις φουσκαλες ειναι φιλτρο που περνει σωληνακι και κανει και την δουλεια της αεροπετρας..
|
||||
|
||||
![]()
ααα πως μπορω να κανω κι γω το ιδιο...... ? εγω παραγγειλα αυτο το εξωτερικο φιλιτρο κ αυτες τις μερες θα μου τ φερουν
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1951 θα μπορω να το κανω με το ιδιο τροπο να το συνθεσω μεχρο το πιατο του ενυδρειο να παρω αλλα σωληνες κι να το κολησω μεχρι καθετα? |
|
||||
|
||||
![]()
Παρε ενα φιλτρακι με 15 ευρω να περνει και σωληνακι και το εκανες.Αλλα γιατι να το κανεις;Δεν χρησιμευει σε τιποτα(εκτος αν αντι για αερα βαζεις διοξειδιο και με αυτον τον τροπο κανεις την διαχυση....)
|
|||
|
|||
![]()
Είναι φίλτρο βυθού που βγάζει δύο σωλήνες αριστερά και δεξιά, και δουλεύει με δυο ενσωματωμένους στους σωλήνες κυκλοφορητές.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ααα δεν με συμφερει να το κανω.. δεν αξιξει... σιγα σιγα θελω να φτιαξω το ενυδρειο μου 450 λιτρα.. Οσο για το διοξειδιο θα βαλω του χρονου πρωτα να ετοιμαστω το ενυδρειο να δω αν ειναι ολα καλα..... ------------------------- Παράθεση:
Παντως σε ευχαριστω πολυ για την αμεση σου απαντηση... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntak : 08-03-11 στις 00:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως αυτό ειναι. Κι αν έχεις φίλτρου βυθού, τότε αληθινά φυτά δεν μπορείς να βάλεις γιατι θα σου χαλάνε αμέσως! ¶σε που κάνει θόρυβο και στην τελικη δεν προσφέρει κάτι... με τα φίλτρα που κυκλοφορούν σήμερα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιντεο | Andros | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 13-12-09 20:25 |
και ξαφνικα δειτε τι βρηκα πρωι πρωι (αξιζει να το δειτε) | chris129 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 22 | 22-09-07 22:47 |
Για δειτε και αυτο! | nkmyrtos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-07-06 14:12 |
ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ:tripletail bettas!!!!!!!!!! | Mariel | Bettas | 2 | 15-08-05 22:09 |